Apres l'Insead

欧州へのMBA留学体験記と
その後のつつましい生活について。。。

アクアコッタ (Acqua Cotta)

2012-01-12 19:36:13 | Life @JAPAN
昨晩から歯痛で・・・今日は急遽お休み。

夜は家にあるもので夕食を、ということで、久しぶりにアクアコッタを!
出汁を全く使わず、オリーブオイルと塩、そしてセロリや玉ねぎなどの
香味野菜にトマトなどだけで作れるので、余りモノの処理にも最適♪

硬くなったパンと粉チーズも加わっているので、けっこうなボリューム。
ポイントは、オリーブオイルはいいものを使いましょう!ということですね。

-----------
Have had a toothache since last night, so taking holiday today.

Cooked a cup of "Acqua Cotta," an Italian style soup based upon
olive oil and salt, with celery, onion, and tomato.
(Ya, this is a great dish to clean up the rest foods in refrigerator.)

You put dried bread and powdered cheese in it, so it makes you full...
To cook it delicious, i recommend you should use good olive oil!