Apres l'Insead

欧州へのMBA留学体験記と
その後のつつましい生活について。。。

ミラノ風カツレツ? (Fried pork cutlet in MILANO style)

2010-02-14 20:57:04 | Life @JAPAN
修理に出ていたカメラもようやく戻ってきて、ブログ復活です。^^
(先週末は結婚式など、ネタ豊富だったんですが・・・)

考え事をしている今週末ですが、気晴らしに仔牛ではなく
ミラノ風豚カツを作ってみたり。
いや、これが美味いんだな~。我ながら出来に満足(笑)。
そういえば、フランスでは仔牛を豚と間違えて
よく食べていた記憶が・・・^^;

----------
Have got my digital camera back from repair this weekend,
starting to keep this blog again.
(Had a lot of topics last weekend, including my collegues' wedding..)

Cooked a deep-fried pork cutlet (not veal) while considering business strategy.
I found it much better than I expected; maybe I would make it again soon.
My french days might be with deep-fried "veal" cutlet...
(I might have mistaken to use veal instead of pork.)