Apres l'Insead

欧州へのMBA留学体験記と
その後のつつましい生活について。。。

春パスタ (Cooking a pasta in spring style)

2010-05-04 13:24:14 | Life @JAPAN
快晴の日本列島、いかがお過ごしでしょうか?^^

実家から戻って、いろいろとやりたかったことに手をつけております。
まずは夏仕様への模様替えとお掃除(苦笑)。
そんな合間をぬって、近所のMaxValuへお買い物をして、
今日のランチは、作ってみたかった春キャベツを使ったパスタに挑戦♪

ペペロンチーノがベースですが、アンチョビを効かせつつ、
ブロッコリに水菜を加えてボリュームアップ。
鷹の爪も2つ加えて、うーん、おいしぃーい♪(笑)

昼からビールも弾みますね、そりゃ。

----------------
Bright sunny days in all over the Japan, how's your life?

After coming back to Osaka, started doing what I wanted to do.
One of them is changing interiors to Summer style and cleaning up.^^

During that, I cooked a pasta with cabbage (veges in Spring)
after shopping at MaxValu (supermarket) in neighborhood.

This pasta is based on aglio e olio peperoncino;
and I added anchovy, broccoli, and mizuna (Japanese vege).
What I like is two pieces of hot pepper; this is great.

As you know, with beer is wonderful...

最新の画像もっと見る

コメントを投稿