Apres l'Insead

欧州へのMBA留学体験記と
その後のつつましい生活について。。。

ビストロ大学?(Bistro a Vin Daigaku)

2010-09-28 23:34:50 | Life @JAPAN
最近、ブログのアップがないとの一部お叱り(?)を受け、
先日のビストロ探索についてご紹介♪

Le Noeud Papillonの姉妹店、Bistro a Vin Daigakuです。
両者とも、関本大学さんって方がオーナーなのですが、
今回のお店は1号店のためお名前をもじってDaigakuと言うんですね。

マルサネのワインが無かったのは残念でしたが、メインの子羊、
前菜のフォアグラ、イチヂク、トリュフなどを堪能~♪


ま、たまにはこんな幸せも必要ですね。^^

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Some people asked me to update my blog; Sorry for this.
So, will introduce a new bistro in Osaka.

"Bistro a Vin Daigaku" is a sister restaurant of "Le Noeud Papillon,"
whose owner is the same guy, Mr. Daigaku Sekimoto.
(In Japan, Daigaku means "university," so it sounds interesting!)

It was a pity not to have a glass of Marsannay wine;
but I enjoyed a main dish of lamb, an appetizer with truffle, fig and foie gras.
This was great...

I think you should have this kind of happy time, sometimes.