最近、ブログのアップがないとの一部お叱り(?)を受け、
先日のビストロ探索についてご紹介♪
Le Noeud Papillonの姉妹店、Bistro a Vin Daigakuです。
両者とも、関本大学さんって方がオーナーなのですが、
今回のお店は1号店のためお名前をもじってDaigakuと言うんですね。
マルサネのワインが無かったのは残念でしたが、メインの子羊、
前菜のフォアグラ、イチヂク、トリュフなどを堪能~♪
ま、たまにはこんな幸せも必要ですね。^^
------------
Some people asked me to update my blog; Sorry for this.
So, will introduce a new bistro in Osaka.
"Bistro a Vin Daigaku" is a sister restaurant of "Le Noeud Papillon,"
whose owner is the same guy, Mr. Daigaku Sekimoto.
(In Japan, Daigaku means "university," so it sounds interesting!)
It was a pity not to have a glass of Marsannay wine;
but I enjoyed a main dish of lamb, an appetizer with truffle, fig and foie gras.
This was great...
I think you should have this kind of happy time, sometimes.
先日のビストロ探索についてご紹介♪
Le Noeud Papillonの姉妹店、Bistro a Vin Daigakuです。
両者とも、関本大学さんって方がオーナーなのですが、
今回のお店は1号店のためお名前をもじってDaigakuと言うんですね。
マルサネのワインが無かったのは残念でしたが、メインの子羊、
前菜のフォアグラ、イチヂク、トリュフなどを堪能~♪
ま、たまにはこんな幸せも必要ですね。^^
------------
Some people asked me to update my blog; Sorry for this.
So, will introduce a new bistro in Osaka.
"Bistro a Vin Daigaku" is a sister restaurant of "Le Noeud Papillon,"
whose owner is the same guy, Mr. Daigaku Sekimoto.
(In Japan, Daigaku means "university," so it sounds interesting!)
It was a pity not to have a glass of Marsannay wine;
but I enjoyed a main dish of lamb, an appetizer with truffle, fig and foie gras.
This was great...
I think you should have this kind of happy time, sometimes.