太陽と花と波と緑そして命

I love mother nature,and life

34 バワデザインに興奮が止まらない I'm so excited with Bawa design

2019-09-22 06:00:00 | スリランカ

English follows

アフンガッラ・ヘリタンスホテルに着いてチェックインした。

バーベリンリーフホテルとは全く違う雰囲気だったので、最初はとまどってしまった。

バーベリンホテルの古いスタイルがとても恋しく感じた。

しかし、、、しばらくして、このバワデザインが極度に洗練されていることに気づき始めたら、もう興奮が止まらなかった!

I arrived at Ahungalla Heritance Hotel, and checked in my room.

It was totaly different from Barbelyn Hotel, so at first I felt a little bit curious.

I miss the Barbelyn Hotel's classic style very much.

But...after a while, I was realised about highper sofisticated Bawa design, and then couldn't stopped my ecxitement!

 

 

 

 

 

 

 

ホテルのウェルカムフルーツ。

This is hotel's welcome fruits.

 

部屋は第二プールの目の前だった。

My room was situated a front of the second pool.

 

 

 

うっちゃんとこのホテルで落ち合って、スリランカの残りの数日がスタートした。

ホテルで夕食を食べた。レストランのバイキングのデザインもすごくおしゃれだった!!

I met Ucchan at this hotel, my last few days in Sri Lanka started.

We took a dinner in the hotel, food design was also very nice!!

 

 

 

 

 

おいしそうなデザートがたくさんあったが、とても食べきれないし、アーユルヴェーダの診断でチョコレートは避けるようにと言われていたので、目だけで楽しんだ。

There were a lot of nice sweets, but it was impossible to taste all of them, and then by Ayurveda consultation, doctor said to me not to have chocolate, so I enjoyed only looking them.

カニのスープがものすごくおいしくて、何度もおかわりした。

A crub soup was delicious, so we went to take it many times.

 

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