English follows
アフンガッラ・ヘリタンスホテルに着いてチェックインした。
バーベリンリーフホテルとは全く違う雰囲気だったので、最初はとまどってしまった。
バーベリンホテルの古いスタイルがとても恋しく感じた。
しかし、、、しばらくして、このバワデザインが極度に洗練されていることに気づき始めたら、もう興奮が止まらなかった!
I arrived at Ahungalla Heritance Hotel, and checked in my room.
It was totaly different from Barbelyn Hotel, so at first I felt a little bit curious.
I miss the Barbelyn Hotel's classic style very much.
But...after a while, I was realised about highper sofisticated Bawa design, and then couldn't stopped my ecxitement!
ホテルのウェルカムフルーツ。
This is hotel's welcome fruits.
部屋は第二プールの目の前だった。
My room was situated a front of the second pool.
うっちゃんとこのホテルで落ち合って、スリランカの残りの数日がスタートした。
ホテルで夕食を食べた。レストランのバイキングのデザインもすごくおしゃれだった!!
I met Ucchan at this hotel, my last few days in Sri Lanka started.
We took a dinner in the hotel, food design was also very nice!!
おいしそうなデザートがたくさんあったが、とても食べきれないし、アーユルヴェーダの診断でチョコレートは避けるようにと言われていたので、目だけで楽しんだ。
There were a lot of nice sweets, but it was impossible to taste all of them, and then by Ayurveda consultation, doctor said to me not to have chocolate, so I enjoyed only looking them.
カニのスープがものすごくおいしくて、何度もおかわりした。
A crub soup was delicious, so we went to take it many times.