Had an English cooking class and made traditional Okinawan dishes with guests from the USA, Hong Kong and Japan.
今回の英語による沖縄料理教室には、米国、香港、日本からご参加いただきました
It is a small place but you can feel at home :-)
狭い拙宅ですが、くつろいでいただけると信じてます
Making goya champuru, ninepin shirishiri and mozuku-su in the kichen.
台所では、ゴーヤーチャンプルー、人参しりしり、もずく酢を
On the table, miso soup is almost ready.
テーブルでは味噌汁を準備〜
I introduced an easy way to make “dashi”, or soup stock.
超お手軽な出汁の取り方をご紹介しました♪
When everything is ready, it is time to serve!
料理が全てできあがったら、盛り付けです
Everyone did a good job!
みなさん、上出来です!
While eating, we talked about many different topics.
It was so fun!
Thank for coming to my cooking class!
食べながら、多岐にわたる話題で盛り上がりました
ご参加いただき、ありがとうございました^^
Cooking experience in English is available through Airbnb.
英語でのお料理教室はAirbnbの体験ページでご案内しています
Traditional Okinawa dishes 伝統的沖縄料理はこちら
Vegan pressed sushi, cake-like colorful sushi ヴィーガン対応、ケーキのような押し寿司はこちら
英語初心者でも大丈夫です^^
お気軽にご参加くださいね
::::::::::::::::::::::::
その他、参加者募集中のMasumi's Kitchen料理教室
【インナービューティーぬか床講座 沖縄第4回】
7月18日(水)11:00~14:00(軽食付き)
一緒にぬか漬け生活、始めましょう
【グルテンフリースイーツレッスン vol. 1】
8月1日(水)14:00~17:00(ブラウニー1台お持ち帰り)
お申し込みはこちらのフォームから♪