畠迷惑なBlog

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料理の名前は

2024年04月09日 04時34分19秒 | 日記

ドイツ君と交信

Hata-san genki?
how do you cut beef so thin in Japan (gyūdon)? With a knife or with a special machine?

this was very Oshii!
how to make it?

Stir-fried onions and beef.
I think this dish probably doesn't have a name.
Because when you put it on a rice bowl, it's called "gyudon."
I don't think this menu is available at restaurants.

I don't know about the slicing of beef.
I've always been indifferent about how it's sliced at the restaurant where I usually eat.

You should try making beef bowl using the method in this video at 14 minutes and 51 seconds.
  The best Japanese Gyudon(beef bowl) in the world.
  https://www.youtube.com/watch?v=1SCxm8yNG8U

 The key to delicious beef bowl is to remove the scum.

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ドイツ君:はたさん元気?

     日本ではGyudon:牛丼のビーフをどうやってスライスするですか?

     包丁で? それとも特別な機械で?

     これ、とても美味しい。どうやって作るの?

 

俺:玉葱と牛肉の炒め物

  この料理って名前あるのかな?
  これをどんぶりに乗っけた時、Gyudon:牛丼って名前になるけど

  写真のこれ、レストランで注文出来るのかな?

  俺、レストランで牛丼食べた時、この「ビーフどうやってスライスしたの?」

  なんて考えたことないしなあ。

  

 

 

    君は次ぎの14分51秒のVIDEOを見て牛丼の作り方

 「The best Japanese Gyudon(beef bowl) in the world」に挑戦してはいかが?

 

       <世界一美味しい日本の牛丼の作り方

      https://www.youtube.com/watch?v=1SCxm8yNG8U

 

  このVIDEOを見ると、美味しさのKeyは、丁寧にアクをとることですって

     

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畠迷惑Roger     

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