English follows
ヴィーガンチーズパーティー&レクチャーに行ってきた。
Akiko がヴィーガンチーズの先生だ。
ヴィーガンチーズってどうやって作るんだろう?とずっと思っていたが、わかった。
キャベツとアーモンドと水と塩から作るんだ。
とてもおいしかった!!
I went to a vegan cheese party and lecture.
Akiko is a vegan cheese teacher.
I wonder how to make vegan cheese, I got it.
You can make from cabbege and armond and water and salt.
It was delicious!!
これは、ヴィーガンチーズ作成中。水を切って、発酵しているところ。
This is a process of making vigan cheese.
You have to drain off the water, and ferment.
柿とカブのヴィーガンチーズ和え。
Persimon and turnip with vegan cheese.
ケーキのように見えるかぼちゃのサラダ。
It looks like a cake, but it is a pumpkin salad!