English follows
おいしいクロワッサンを東京で探している。
昔、エペルニーで食べたクロワッサンが忘れられない。
表面はさくっと、でも中はあくまでしっとりとやわらかい。
香ばしいバターの香り。
こんなクロワッサンはいまだ東京では見つけられない。
I'm looking for a good croissan in Tokyo.
I never forget a delicious croissan which I had in Eperny a long time ago.
The surface is absolutely crispy, but an inside is moist and soft!
And good flavor of butter.
I can't find out this croissan in Tokyo.
銀座でクロワッサンをいくつか買ってみた。
可もなく不可もなし。
パン屋さん全部にクロワッサンが置いてあるわけじゃない。
クロワッサンは手間がかかるのか、コストがかかるのか?
でもついについになかなかいいパン屋を家の近くで見つけた。
これでおいしいクロワッサンが食べられる!
I bought some croissans in Ginza, but they are not bad, but not good.
All of the bread shop doesn't has croissans.
Is it difficult to make or too high costs??
But finaly I found a pretty good bakary near my house, now I can get good croissan!