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D氏の夏みかんのジュレ Mr.D's a Chinese citron jerry

2017-05-02 06:00:00 | グルメ

English follows

 

D氏はこの2年ほど、夏みかんのジュレを何度も試作して、ついにレシピを完成させた。

Mr.D tried to make a Chinese citron jerry for these few years, and finally he fixed the recipe.

 

1.夏みかんの皮をむいて実を取り出す。

2.夏みかん1コに対し、水100cc、砂糖100グラム、ゼライス一袋の割合。

  夏みかんと水を鍋に入れ、煮る。砂糖を入れてさらに煮る。

  ある程度煮たら、ゼライスを加える。

  ゼライスが溶けたら、火を止め、冷ます。

  冷めたら容器に移し、冷蔵庫で冷やし固める。

  

1. Pire 5 Chinese citrons.

2. 5 Chinese citrons for 500cc water, 500gram sugar, 5 zelaice pacs.

   Pired Chinese citrons fruit and 500 cc water boile.

   Add 500 gram sugar, and boile for a while.

   Add 5 zelice pacs and boile.

   Let it cool and put in the case, and put into the refrigrator.

 

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