English follows
西肥バスワンデーツアー、お座敷盆梅
味付けのり作り体験
味は4種類、明太子、シナモンシュガー、コンソメ、チーズ。
油は3種類、サラダオイル、ごま油、オリーブオイル。
まず、のりを4つに切る。
そして、お好みの油を塗り、上にフレーバーをかける。
I joined an activity making flavoured nori.
There are four seasonings and three oils, seasonings are mentaiko, sinamon sugar, consomme, cheese.
Oils are sesami, salad, olive.
At first, we cut nori four parts, and then, choose oil and put on the nori, and put on favorite seasoning.
フレーバーをかけたら、オーブントースターで5秒間焼く。たったの5秒!
And we put in oven toaster, bake five seconds! Only five seconds!
ご注意!フレーバーを載せすぎないでください。少しでよいです。
さもないと、しょっぱくなってしまいます!
Attention! Don't put on seasonings too much, you put just only a little.
If you put it on too much, taste will be too salty!
意外にも美味しかったのがシナモンシュガー。塩味のフレーバーの中に唯一の甘いもの。
I didn’t expect that sinammon sugar was so good. Three salty flavours, only sinammon sugar is sweet.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます