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四日間の奈良旅行でのご飯は、いろんな料理を食べた。
茶粥、そば、イタリアン、居酒屋などなど、、。
居酒屋の一条では、頼んだもろきゅうが出てきた時にはびっくりだった。
きゅうりが芸術的に切られている!!こんなもろきゅう初めて見た!!
一条 奈良三条通店 - 近鉄奈良/居酒屋 | 食べログ (tabelog.com)
My four days Nara trip's foods, I tried various kinds of one.
Chagayu( a pouridge of tea ), soba noodle, Italian, Izakaya foods...
We were very surprised at Izakaya foods of Morokyu, it was an artistic curving!!
I saw such artistic morokyu for the first time!!
Ichijo 一条 奈良三条通店 - 近鉄奈良/居酒屋 | 食べログ (tabelog.com)
三度目の正直でやっと入れた喜多原は本当においしかった!!
濃厚な蕎麦湯も最高だ。
Kitahara's soba was excellent!! We tried 3 times and succeed!
Sobayu(soba soup) is very strong and good.
ふらっと入ったイタリアンレストラン イオタ もおいしかったな。
iota (イオタ) - 近鉄奈良/イタリアン | 食べログ (tabelog.com)
We walked and found an Italian restaurant Iota was also good!
おまけ、そば処喜多原に入れずに、代わりに行った食事処が失敗だったけど、面白かった、、、。
家族経営のような不思議な店だった、、、。
When we couldn't take a lunch in Kitahara soba restaurant, we went to another restaurant, it wasn't good, but really interesting....a mysterious restaurant....
奈良の最終日には、柿の葉寿司を買って東京に戻り、晩ごはんにした。
柿の葉寿司がおいしいと感じるなんて、大人になったもんだと思う。
大学生の頃に柿の葉寿司を見て、あまりの上品な量の少なさに驚いたものだった。
The last day of Nara, I got a Kakinohazushi and went back to Tokyo, I had a Kakinohazushi dinner.
I felt I became an adult when I felt Kakinohazushi is delicious.
When I was a student, I was really surprised that Kakinohazushi was really small....