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(铜锅涮肉)Go through the whole winter ★沢山連続見る可能

2019年08月31日 19時17分18秒 | グルメ・料理

(铜锅涮肉)Go through the whole winter with spicy veggies with bean curd paste in a hotpot|Liziqi channel

Liziqi channel—— hotpot
红辣的菜叶豆腐乳,架上铜锅涮点肉就能捱住整个冬

清水一盏,葱姜二三。
这就是铜锅涮肉全部的锅底了!
天寒地冻,得围着火炉子涮上新鲜的羊肉
沾上自己做的秘制酱料才算满足!
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#LiziqiChannel # LýTửThất   #李子柒 #Chinesefood #리즈치 #hotpot #铜锅涮肉

 

 

ワンコ達が一番チビのころだから ここが始まりのページかなぁって思うけれど

どこを見ても 美しくて 撮影の切れが良いので 素晴らしい

日本料理が世界一の芸術だと言われれいるけれど

考えてみると 作りすぎの芸術かも知れない

 

私はこちらの 自然さが好き

ぱっぱ~っと出来上がるし

・・・やっぱりこの娘の技かしら・・・

 

凉冰冰甜丝丝的浆果蛋奶冰激淋,是夏天的味道 | Liziqi Channel

 

Liziqi Channel丨Cool and sweet berry ice cream, the taste of summer

从春末初甜到盛夏果实,
尝试了另一种保存鲜果子的方法!
以往每年都是做老冰棍,今年放肆一回!
做了各种香甜的浆果蛋奶冰激淋!
这个方子简单好吃,但糖分和热量太高。
除了老人不能多吃之外,
还有你!放下手中的冰激淋(超凶叉腰中)

From the tail end of spring to the peak of summer,
I've been trying out a different way of preserving fresh fruit.
I used to make old-fashioned popsicles every year.
This year I decided to up my game.
So I made various kinds of delicious, sweet ice cream with berries, egg, and milk.
This recipe is simple and tasty, but there's too much sugar and energy content.
Elders can't eat too much of it. And also you! Put that ice cream down! (hands on waist, serious face)


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何話もずぅっと続いて見ることができるから

自然と眠くなってくる

美しすぎて幸せすぎて・・・平和

 

使われているのが 砂糖なんだか 塩なんだかわかんないけれど

水なんだか 酒なんだかわからないけれど

・・・美味しそうだわ・・・

どこを見ても奇麗 色合いが素敵よねぇ

 

こんなに豊富なお野菜や果物たち

どこへ行けば出会えるのかしら

 

 



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