マイクロソフト本社の近くの街 Bellevue(ベルビュー)。Seattle からも近く、車で30分くらいで来れるところです。昔、大魔神佐々木がマリナーズで活躍していたころに住んでいた街でもあります。
で、ここの Hyatt の21Fに入っているステーキハウスに行ってきました。
見よ、このド迫力! 28oz の肉塊!!
サイズが分かるように腕時計を入れておいたのですが、デカイっしょ!?日本のステーキは油がメインで霜降り肉が珍重されるんですが、米国では肉!肉!肉!って感じのものがステーキ。でも、しっかり熟成してあって決して固くなく、肉の味がしっかり楽しめるようになっています。さらに焼き方も上手いもので、少し焦げてるくらいなんですが、これがカリッとアクセントになってまたおいしい。なんかチップで焼いているのか香ばしいんですよね。
1人1万円は覚悟する必要があってイイ値段しますが、景色も良いし、「アメリカに来たから肉だー!」という方にはオススメです。店員の接客もとっても良かったです。
さ、明日は帰国。ちょっと体調崩して風邪っぽいのですが、頑張ってかえろーっと。
■Daniel's Broiler
High atop Bellevue Place on the twenty-first floor with impressive views of the Cascade Mountains, Daniel's is the only major Seattle steakhouse to serve USDA prime steaks exclusively. With stunning views from every table, a piano bar, a Wine Spectator Award Winning wine list as well as excellent service, you can see why Daniel's defines steakhouse excellence in Seattle.
Piano Bar: Monday-Saturday 8:30pm-closing
Live Piano Entertainment featuring Jim Washburn
Vintage Lounge: Open daily at 4:00pm
Happy Hour is "Prime Time"
4:00pm to 6:30pm, 7 nights a week
Enjoy appetizers and signature wines for half price and draft beers for $2.95
Hours: Lunch: Monday-Friday 11:30am-2:30pm Dinner: Sunday-Thursday 5:00pm-10:00pm, Friday-Saturday 5:00pm-11:00pm
Reservations: 425 462 4662, danielsbellevue@schwartzbros.com
で、ここの Hyatt の21Fに入っているステーキハウスに行ってきました。
見よ、このド迫力! 28oz の肉塊!!
サイズが分かるように腕時計を入れておいたのですが、デカイっしょ!?日本のステーキは油がメインで霜降り肉が珍重されるんですが、米国では肉!肉!肉!って感じのものがステーキ。でも、しっかり熟成してあって決して固くなく、肉の味がしっかり楽しめるようになっています。さらに焼き方も上手いもので、少し焦げてるくらいなんですが、これがカリッとアクセントになってまたおいしい。なんかチップで焼いているのか香ばしいんですよね。
1人1万円は覚悟する必要があってイイ値段しますが、景色も良いし、「アメリカに来たから肉だー!」という方にはオススメです。店員の接客もとっても良かったです。
さ、明日は帰国。ちょっと体調崩して風邪っぽいのですが、頑張ってかえろーっと。
■Daniel's Broiler
High atop Bellevue Place on the twenty-first floor with impressive views of the Cascade Mountains, Daniel's is the only major Seattle steakhouse to serve USDA prime steaks exclusively. With stunning views from every table, a piano bar, a Wine Spectator Award Winning wine list as well as excellent service, you can see why Daniel's defines steakhouse excellence in Seattle.
Piano Bar: Monday-Saturday 8:30pm-closing
Live Piano Entertainment featuring Jim Washburn
Vintage Lounge: Open daily at 4:00pm
Happy Hour is "Prime Time"
4:00pm to 6:30pm, 7 nights a week
Enjoy appetizers and signature wines for half price and draft beers for $2.95
Hours: Lunch: Monday-Friday 11:30am-2:30pm Dinner: Sunday-Thursday 5:00pm-10:00pm, Friday-Saturday 5:00pm-11:00pm
Reservations: 425 462 4662, danielsbellevue@schwartzbros.com
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