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山田多分のごはエピ Tabun's Epicurious Diary

ご飯でつづるエピキュリアン日記 略してごはエピ
WHAT YOU EAT IS WHO YOU ARE

たこ焼きたべーの おしゃべりしーの Chatting Forever over Munching Takoyaki

2014-10-12 | 多分キッチン(料理)

関西系の人が回りに多いがあまり たこ焼き得意になっちゃったよ
There are a lot people from Osaka area around me.  I became good at
making their soul food Takoyaki


めぐぽんとマリ嬢と重要会議中

Actually it was a very important meeting with
Meg and Mari

たこ焼きだけじゃーアレなんで

Takoyaki solo isn't that classy so
some appetizers


ひっさしぶりのパンだよ Home-made savory buns

2014-10-03 | 多分キッチン(料理)

湯だねの方法が簡単だっていうので実験
I read "Yudane" method is easy and fast.  I experimented.

ハムチーズロールとコーンマヨネーズ
Ham-cheese and mayo-corn.

甘いやつは、アーモンドクリーム
Sweet buns are almond creme filled


あふれ出るベロリンチョ何かを伝えようとしているんですか?
Are you trying to tell me what's in you soul

by sticking the tongues out?


弁当 BENTO

2014-09-27 | 多分キッチン(料理)

本日のハイライトは大相撲お弁当包みだ

Today's Special is Sumo Cloth Bento Box Wrapper

メニューは 豆腐ハンバーグ甘酢あんかけ、サバの照り焼き
五目金平、しょうゆ卵にオクラの煮浸し
The contents are; Tofu patties with sweet'n sour source,
mackarel teriyaki, braised gobo roots, soy-egg and okura