NEW PRODUCT !! RECIPE CALIFORNIA DUTCH~ SMOKED HERRING ~ ROLL 新作!!日本人も好きな味、ニシンの燻製のカリフォルニアロールの作り方
今回私はパリのスーパーでよく見かける
ニシンの燻製(Hareng fumé)を使って
新しいカリフォルニアロールを作りました。
調べてみたところ、
オランダでよく食べられているみたいだったので、
名前にオランダの意味のDUTCHを入れました(ダッチロールって別の意味があるらしいですね!!)。
日本の身欠き鰊とはちょっと違っていて、
塩漬けにした後、オイルにつけてあるものです。
ちょっと塩辛かったのでなるべく塩分を加えないようにしました。
また、この料理はジャガイモとの相性がいいので、初めての試みでジャガイモを入れてみたところ
とても美味しかったです。
I produced newcomer California roll
used smoked herring, "CALIFORNIA DUTCH ROLL".
I've often seen it in a french supermarket.
I tried eating it several times.
I came up with using a sushi roll.
In the Netherlands, they often eat it in June.
so, I announced how to make the new one, using smoked herring.
I think that it's a little salty,
I went easy on the salt, and I used a lot of salad.
Smoked herring has good chemistry using potatoes.
Let's try making it!!
今回私はパリのスーパーでよく見かける
ニシンの燻製(Hareng fumé)を使って
新しいカリフォルニアロールを作りました。
調べてみたところ、
オランダでよく食べられているみたいだったので、
名前にオランダの意味のDUTCHを入れました(ダッチロールって別の意味があるらしいですね!!)。
日本の身欠き鰊とはちょっと違っていて、
塩漬けにした後、オイルにつけてあるものです。
ちょっと塩辛かったのでなるべく塩分を加えないようにしました。
また、この料理はジャガイモとの相性がいいので、初めての試みでジャガイモを入れてみたところ
とても美味しかったです。
I produced newcomer California roll
used smoked herring, "CALIFORNIA DUTCH ROLL".
I've often seen it in a french supermarket.
I tried eating it several times.
I came up with using a sushi roll.
In the Netherlands, they often eat it in June.
so, I announced how to make the new one, using smoked herring.
I think that it's a little salty,
I went easy on the salt, and I used a lot of salad.
Smoked herring has good chemistry using potatoes.
Let's try making it!!
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