Captain Cook Yoshiki

私はフランスに住んでいます。プログを始めたばかりですが日々の記録を残していきたいと思っています。

新作!!日本人も好きな味、ニシンの燻製のカリフォルニアロールの作り方〜NEW PRODUCT !! RECIPE CALIFORNIA DUTCH~ SMOKED HERRING ROLL〜

2019-09-18 09:48:33 | 料理
NEW PRODUCT !! RECIPE CALIFORNIA DUTCH~ SMOKED HERRING ~ ROLL 新作!!日本人も好きな味、ニシンの燻製のカリフォルニアロールの作り方


今回私はパリのスーパーでよく見かける

ニシンの燻製(Hareng fumé)を使って

新しいカリフォルニアロールを作りました。

調べてみたところ、

オランダでよく食べられているみたいだったので、

名前にオランダの意味のDUTCHを入れました(ダッチロールって別の意味があるらしいですね!!)。

日本の身欠き鰊とはちょっと違っていて、

塩漬けにした後、オイルにつけてあるものです。

ちょっと塩辛かったのでなるべく塩分を加えないようにしました。

また、この料理はジャガイモとの相性がいいので、初めての試みでジャガイモを入れてみたところ

とても美味しかったです。



I produced newcomer California roll

used smoked herring, "CALIFORNIA DUTCH ROLL".

I've often seen it in a french supermarket.

I tried eating it several times.

I came up with using a sushi roll.

In the Netherlands, they often eat it in June.

so, I announced how to make the new one, using smoked herring.

I think that it's a little salty,

I went easy on the salt, and I used a lot of salad.

Smoked herring has good chemistry using potatoes.

Let's try making it!!


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