Captain Cook Yoshiki

私はフランスに住んでいます。プログを始めたばかりですが日々の記録を残していきたいと思っています。

レストランの味をご家庭で!!3種類の味で味わう、肉汁溢れるミルフィーユ豚カツの作り方〜RECIPE SUCCULENT THREE FLAVORS MILLE-FEUILLE PORK CUTLET〜

2019-09-18 09:41:01 | 料理
RECIPE SUCCULENT THREE FLAVORS MILLE-FEUILLE PORK CUTLET〜レストランの味をご家庭で!!3種類の味で味わう、肉汁溢れるミルフィーユ豚カツの作り方〜


今回は3種類の味を楽しめるサクサク衣の肉汁溢れる

ミルフィーユ豚カツを作りました。

中にチーズ、大葉&チーズ、大葉&練り梅を射込んで

薄切りの三枚肉で作りました。

三枚肉の脂身とエメンタールチーズのコクが合わさり

大変ジューシーな豚カツと、

定番の大葉と練り梅を合わせたとても香り高い豚カツ、

こってりなチーズと清々しい香りの大葉を入れた豚カツを作りました。

それを綺麗に俵状に形成し、

まるで洋食屋さんで食べているかのような感じに仕上げています。

ポイントは包むとき両脇をきちんと肉で包み込むことです。

それをきちんとできれば一回のパン粉付けでも十分いけます。

もし肉がはがれそうなら爪楊枝で止めるのもアリかもしれません。

I show you how to make fantastic three flavors mille-feuille pork cutlet eat at the restaurant.

This is a well-known recipe in Japan. But I have never seen in Europe.so I made it today.

I used thinly sliced pork rib, Emmental cheese, pickled plum, and Shiso leaves.

Pork rib complements Emmental cheese and then complements shiso leaf and pickled plum too.

You can change pork to beef.

Beef is also very delicious.

You feel like you eat it at a restaurant​.


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