Pomme-san I met in 2015 has been opening a cafe for some time. Yesterday, I went to that cafe and had a piece of chocolate cake and milk tea.🧁She uses very little flour and instead uses cocoa and bitter chocolate.🍫Therefore, the cake is as rich as eating raw chocolate.
It's been a long time since we last talked, and it was a fun time.🌼I also love spending time at the cafe on rainy days.☕️
こんばんは。昨日、pomme(ポム)さんが出店されていたシェアキッチンのFORTMARKETLOGE和泉多摩川(東京都狛江市)に伺いました。
pommeさんとは創業セミナーでお会いしてから、8年のお付き合いになります。
丁寧に淹れてくださったミルクティーと小麦粉をほとんど使わない代わりにココアとビターチョコレートを使ったガトーショコラは、生チョコのように濃厚でとてもおいしかったです。
久しぶりにお会いし、お話もできてとてもいい時間でした。そして、雨の日にカフェで過ごす時間、好きだなと改めて感じました。
Instagramも更新しております🌼
ブログと併せてよろしくお願いいたします。