Emotional Life!

N,Yでのお店立ち上げ!島津のN,Y生活日記
創るんは Real Japanese Style and Next!

明けまして!2013!

2013-01-03 | Weblog

皆様、明けましておめでとうございます!

昨年も皆様のお陰で無事乗り越えられました。

今年も宜しくお願いします!!



今年のスペシャル達です。



Ippudo Ebi Mayo  $11

Shrimp fritters serrved with Japanese mayo based sauce.


Chilean Sea Bass Umani    $14

Simmered Chilean sea bass and silken tofu in sweet dashi sauce, accented with jalapeno and kaiware daikon.



Buta Miso Teppan   $12

Marinated grilled sliced pork with spicy miso sauce, served on a cast iron plate.


んで、今年のスペシャルラーメン!

お待たせしました!

もち、ニューバージョンです。

 

Kogashi Miso Ramen    $16


"Chintan" chicken and pork base noodle soup, a dard, rich broth made from black charred miso, topped with pork chashu, cabbage, leafy greens, and glazed with a layer of oil.

Kogashi Karaka Miso Ramen    $17


"Chintan" chicken and pork base noodle soup, a dard, rich broth made from black charred miso, with Ippudo special blended hot spice, topped with pork chashu, cabbage, leafy greens, and glazed with a layer of oil.


 

あと、今年の3月にはNY2号店オープン出来ると思いますが、

ウチのハウス酒になると思います。

 

しっかりキャラのある酒。

ぜひお試しになって下さいね。

 

んじゃまた!

今年もお待ちしてます!!