Emotional Life!

N,Yでのお店立ち上げ!島津のN,Y生活日記
創るんは Real Japanese Style and Next!

忘れてた!正志アペ!!(SEP 2013)

2013-10-14 | Weblog

まずはEast Villageから。

IKA SUMISO
Lightly broiled mongo squid with kaiso seaweeds salad, served with homemade mustered sweet miso vinegar dressing.

$8.00


KAISEN YAKI-RAMEN
Pan fried ramen noodles topped with clear shio- dare sauce of shrimp, cabbage, and cilantro, served on a cast iron plate.

$12.00


CRISPY SOFT SHELL CRAB
Seasoned & delicately fried soft shell crab, served with sweet chili sauce.
$11.00



West side!

帆立あられ揚げ
HOTATE ARARE-AGE, $12
Coated and flash fried scallops with arare rice crackers, served with asparagus in a dashi sauce.



ぶつぎりのタコのカルパッチョ
TAKO CARPACCIO, $9
Octopus “Butsu-giri” with carrpacio sauce.



炙りチャーシュー
ABURI CHASHU, $8
Grilled Pork chashu scallion wrap, spicy miso sauce.



正志さんも両店舗大変ですが、
しっかりスペシャルやってますばい!


最新の画像もっと見る

コメントを投稿

ブログ作成者から承認されるまでコメントは反映されません。