おぐりクリニック

眼科、アレルギー科、漢方外来

「海水塩をしっかり」で起こった驚くべき変化 The amazing change that happened in 'Firmly with sea salt' 《坚定地用海盐》发生的惊人变化

2023-07-23 | 日記

私は現在、海水塩を一日20~30g以上食べています。

食べ方は、
① 20~25gの海水塩を、2リッターの蒸留水に溶かして「塩水」を飲む
② サラダや果物にかけて食べる
③ みそ汁などの食事に使用する

主には上記のように摂取しています。
その他の食べ物にも「塩」は含まれていますので、正確な数値を示すことは難しいのですが
海水塩を30gは確実に食べていると思います。

その結果、実験的に毎日の体温測定を一日3回行っていますが、36.5~36.9度程度で安定しています。
寒さには強いようです。
暑さには弱いというか、良く汗が出るので「デトックス(解毒)」効果にも繋がっているようです。

殆ど風邪をひくこともなく、開業して20年間、一度も病気で休んだことがありません。

海水塩は、体をコントロールする大事なミネラルの集合体です。
その海水塩が多くの方の体に不足していることが、さまざまな病気に繋がっているのであろうと確信するに至っております。

といっても、塩を何十グラムもなめるというような極端なことをする必要はないと思います。

「20~25gの岩戸の塩(三重県伊勢二見の天然焼塩)を、
2リッターの蒸留水に溶かして「塩水」を飲む」は毎日実践している以外は、
私は日常の食事で「やや濃い目だけどおいしい」と思える範囲で海水塩を積極的に摂取するようにしています。

注意していただきたいのは、腎臓病、心臓病の方です。
塩分排泄能力が落ちていますので主治医に指示された塩分量をお守りください。

-----------------------------------------------------------------------

おぐりクリニック https://oguriclinic.hp.peraichi.com/nagahama

〒526-0847 
滋賀県長浜市山階町451

メールマガジンの登録はこちら 

https://oguriganka.jp/p/r/1ug9kI8X

 

↓ 以下google翻訳

 

我目前每天吃20-30克海盐。

怎么吃
① 将20-25克海盐溶解在2升蒸馏水中,饮用“盐水”
② 与沙拉或水果一起食用
③ 用于味噌汤等膳食

我通常是按照上面的方式来理解的。
其他食物也含有盐,因此很难给出确切的数字。
我想我肯定吃了30克海盐。

于是,我每天实验测量3次体温,稳定在36.5到36.9度左右。
看来它很耐寒。
看起来它的耐热性较弱,而且还具有“排毒”作用,因为它会让你大量出汗。

我几乎从不感冒,创业20年来,从未因病缺过一天。

海盐是控制身体的重要矿物质的集合。
我确信许多人体内缺乏海盐会导致各种疾病。

不过,我觉得没必要走极端,比如舔几十克盐。

“岩户盐(来自三重县伊势二见的天然烤盐)20至25克,
每天练习溶解在2升蒸馏水中并喝“盐水”,
在我的日常饮食中,我积极尝试在我认为“稍浓但美味”的范围内消耗海盐。

患有肾脏疾病或心脏病的人应该小心。
由于排泄盐分的能力下降,请遵循医生指示的盐分摄入量。

I currently eat 20-30g of sea salt a day.

How to eat
① Dissolve 20-25g of sea salt in 2 liters of distilled water and drink "salt water"
② Eat with salad or fruit
③ Used for meals such as miso soup

I usually take it as above.
Other foods also contain salt, so it's difficult to give an exact figure.
I think I'm definitely eating 30g of sea salt.

As a result, I experimentally measure my body temperature three times a day, and it is stable at around 36.5 to 36.9 degrees.
It seems to be resistant to cold.
It seems that it is weak against heat, and it also has a "detox" effect because it makes you sweat a lot.

I almost never catch a cold, and in the 20 years since I started my business, I have never missed a day due to illness.

Sea salt is a collection of important minerals that control the body.
I am convinced that the lack of sea salt in many people's bodies leads to various diseases.

However, I don't think you need to go to extremes like licking dozens of grams of salt.

"20 to 25 g of Iwato salt (natural roasted salt from Ise Futami, Mie Prefecture),
Dissolve in 2 liters of distilled water and drink "salt water"" is practiced every day,
In my daily diet, I actively try to consume sea salt in a range that I think is "slightly strong but delicious."

People with kidney disease or heart disease should be careful.
Since the ability to excrete salt has declined, please follow the amount of salt instructed by your doctor.

 


コメント    この記事についてブログを書く
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする
« 多くの現代人の体調不良の原... | トップ | 日本人は “減塩” では元気が... »
最新の画像もっと見る

コメントを投稿

ブログ作成者から承認されるまでコメントは反映されません。

日記」カテゴリの最新記事