箱根旅行 Hakone: 箱根吟遊 - Hakoneginyu 2007-08-30 | Travel-旅行 箱根吟遊 調理長 孝太朗 第八コース ・止肴 水蛸と鱶鰭香梅和之 梅ドレッシング Hakoneginyu Head chef Koutarou The eighth course. - Octopus & shark fin salad with ume dressing
箱根旅行 Hakone: 箱根吟遊 - Hakoneginyu 2007-08-30 | Travel-旅行 箱根吟遊 調理長 孝太朗 第七コース ・強肴 温石 和牛ひれ肉 野菜種々 Hakoneginyu Head chef Koutarou The seventh course. - Filet of Japanese beef and various vegetables grilled over hot stone
箱根旅行 Hakone: 箱根吟遊 - Hakoneginyu 2007-08-30 | Travel-旅行 箱根吟遊 調理長 孝太朗 第六コース ・箸休 ピースビシソワーズ 蟹白玉蒸し鮑 ?菜 Hakoneginyu Head chef Koutarou The sixth course. - Pea Vichyssoise with crab dumplings & steamed abalone slices