2007年2月末に帰国した私達は、イタリア食材の輸入業を始めました。
美味しいオリーブオイル、パスタやパスタソース、オリーブやツナ、
ドライトマトの瓶詰めなど、イタリア各地の生産者から直接買い付けて
まいりました。ご興味がおありの方は、ぜひご来店ください。
「空輸でお届け!イタリア食材と職人の心意気 - il Bianco(イル・ビアンコ)」
http://www.ilbianco.com
当ブログ「フィレンツェ暮らし」は、今回で終了いたしますが、内容等に
関するお問い合わせは、s-kato@ilbianco.com(加藤)までお願いいたします。
これまでお読みくださった皆様、本当にありがとうございました!!

My husband and I started up an importing business of Italian foods
after returning to Japan at the end of February 2007.
We introduce excellent olive oil, pasta and sauce, preserved foods
(of olives, tuna, dried tomatoes, etc.), that we have bought directly
from factories all around Italy.
Please visit our website (in Japanese only):
il Bianco - We import Italian foods and the spirit of a true
Italian artisan by air:
http://www.ilbianco.com
Although this blog, "Living in Florence" is going to be finished with
this article, please feel free to contact me at s-kato@ilbianco.com,
if you have any questions or messages regarding this blog.
I would like to express my gratitude to all of you who have visited
this blog. Thank you so much and see you again!
******************************
これまでに書いた記事をまとめましたので、ご利用いただければ幸いです。
Here you find a list of blogs that I've written so far.
I hope you enjoy it.
パスタ / Pasta
レンズ豆のパスタ / Pasta with Lentils
アスパラガスのクリームパスタ / Cream Sauce Pasta with Asparagus
ブロッコリーのパスタ / Spaghetti with Broccoli
カリフラワーのパスタ / Pasta with cauliflower
トマトのパスタ1 / Tomato Sauce Pasta 1
トマトのパスタ2 / Tomato Sauce Pasta 2
トマトのパスタ3 / Tomato Sauce Pasta 3
トマトとズッキーニのパスタ / Pasta with Tomatoes & Zucchinis
チーズのパスタ / Cheese Pasta
ソーセージ3 / Sausage 3
インスタント食品 / Instant foods
メイン / Main Dishes
ハンバーグ? / Hamburger Steak?
豚とレンズ豆の煮込み / Pork Stew with Lentils
ソーセージ / Italian Sausage
野菜 / Vegetables
謎の野菜 / Unfamiliar Vegetable
謎の野菜2 / Unfamilier Vegetable 2
緑のトマト / Green Tomatoes
乾燥トマト1 / Dried Tomatoes 1
お米のサラダ / Rice salad
生マッシュルーム / Fresh champignons
ヒヨコ豆 / Garbanzo Beans
赤インゲン豆 / Red Kidney Beans
秋の味覚 / Autumn taste
ミネストローネ・スープ / Minestrone Soup
果物 / Fruits
カキ!/ KAKI (Persimmons)!
チーズ / Cheese
モッツァレラの大袋 / Big Bag of Mozzarella
ひとくちチーズ / Baby Cheese
燻製チーズ / Smoked Cheese
チーズの神様? / God of Cheese?
お酒 / Liquor
気に入りのグラッパ / My Favorite Grappa
歳時 / Seasonal Events
SUMMER - FALL 2006
今日から秋 / Autumn begins today
蚊と戦う / Fight against mosquitoes
洪水の記憶 / Memory of the Flood
WINTER 2006-2007 (Christmas and New Year)
始まりました! / Begins the Season!
イルミネーション / Illumination
クリスマスケーキ / Christmas Cake
クリスマスケーキ2 / Christmas Cakes 2
フィレンツェのイノシシ / The Pig in Florence
クリスマスの最終日 / The Last Day of Christmas Season
SPRING 2007
バレンタインデー / Valentine's Day
カーニバル / Carnival
ミモザ / Mimosa
復活祭 / Easter
生活 / Daily Life
便利な車! / What a convenient car!
肉切りナイフ / Steak knives
ソーセージ2 / Italian Sausage 2
リラと出会った / A First Meeting with Lira
水が違う / Difference of water
金髪用シャンプー? / Shampoo for Blonds?
リンスはどこ? / Looking for a Rinse
フィレンツェの夕景 / One Evening in Florence
フィレンツェ魂 / Patriotic Florentine
夏休み / Summer Vacation
南イタリア旅行記 / Travel to South Italy
ティヴォリ / Tivoli
ペスカーラ / Pescara
バルレッタ / Barletta
アルベロベッロ / Alberobello
マテーラ / Matera
アマルフィ / Amalfi
ソレント / Sorrento
ポンペイ / Pompei
美味しいオリーブオイル、パスタやパスタソース、オリーブやツナ、
ドライトマトの瓶詰めなど、イタリア各地の生産者から直接買い付けて
まいりました。ご興味がおありの方は、ぜひご来店ください。
「空輸でお届け!イタリア食材と職人の心意気 - il Bianco(イル・ビアンコ)」
http://www.ilbianco.com
当ブログ「フィレンツェ暮らし」は、今回で終了いたしますが、内容等に
関するお問い合わせは、s-kato@ilbianco.com(加藤)までお願いいたします。
これまでお読みくださった皆様、本当にありがとうございました!!

My husband and I started up an importing business of Italian foods
after returning to Japan at the end of February 2007.
We introduce excellent olive oil, pasta and sauce, preserved foods
(of olives, tuna, dried tomatoes, etc.), that we have bought directly
from factories all around Italy.
Please visit our website (in Japanese only):
il Bianco - We import Italian foods and the spirit of a true
Italian artisan by air:
http://www.ilbianco.com
Although this blog, "Living in Florence" is going to be finished with
this article, please feel free to contact me at s-kato@ilbianco.com,
if you have any questions or messages regarding this blog.
I would like to express my gratitude to all of you who have visited
this blog. Thank you so much and see you again!
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これまでに書いた記事をまとめましたので、ご利用いただければ幸いです。
Here you find a list of blogs that I've written so far.
I hope you enjoy it.
パスタ / Pasta
レンズ豆のパスタ / Pasta with Lentils
アスパラガスのクリームパスタ / Cream Sauce Pasta with Asparagus
ブロッコリーのパスタ / Spaghetti with Broccoli
カリフラワーのパスタ / Pasta with cauliflower
トマトのパスタ1 / Tomato Sauce Pasta 1
トマトのパスタ2 / Tomato Sauce Pasta 2
トマトのパスタ3 / Tomato Sauce Pasta 3
トマトとズッキーニのパスタ / Pasta with Tomatoes & Zucchinis
チーズのパスタ / Cheese Pasta
ソーセージ3 / Sausage 3
インスタント食品 / Instant foods
メイン / Main Dishes
ハンバーグ? / Hamburger Steak?
豚とレンズ豆の煮込み / Pork Stew with Lentils
ソーセージ / Italian Sausage
野菜 / Vegetables
謎の野菜 / Unfamiliar Vegetable
謎の野菜2 / Unfamilier Vegetable 2
緑のトマト / Green Tomatoes
乾燥トマト1 / Dried Tomatoes 1
お米のサラダ / Rice salad
生マッシュルーム / Fresh champignons
ヒヨコ豆 / Garbanzo Beans
赤インゲン豆 / Red Kidney Beans
秋の味覚 / Autumn taste
ミネストローネ・スープ / Minestrone Soup
果物 / Fruits
カキ!/ KAKI (Persimmons)!
チーズ / Cheese
モッツァレラの大袋 / Big Bag of Mozzarella
ひとくちチーズ / Baby Cheese
燻製チーズ / Smoked Cheese
チーズの神様? / God of Cheese?
お酒 / Liquor
気に入りのグラッパ / My Favorite Grappa
歳時 / Seasonal Events
SUMMER - FALL 2006
今日から秋 / Autumn begins today
蚊と戦う / Fight against mosquitoes
洪水の記憶 / Memory of the Flood
WINTER 2006-2007 (Christmas and New Year)
始まりました! / Begins the Season!
イルミネーション / Illumination
クリスマスケーキ / Christmas Cake
クリスマスケーキ2 / Christmas Cakes 2
フィレンツェのイノシシ / The Pig in Florence
クリスマスの最終日 / The Last Day of Christmas Season
SPRING 2007
バレンタインデー / Valentine's Day
カーニバル / Carnival
ミモザ / Mimosa
復活祭 / Easter
生活 / Daily Life
便利な車! / What a convenient car!
肉切りナイフ / Steak knives
ソーセージ2 / Italian Sausage 2
リラと出会った / A First Meeting with Lira
水が違う / Difference of water
金髪用シャンプー? / Shampoo for Blonds?
リンスはどこ? / Looking for a Rinse
フィレンツェの夕景 / One Evening in Florence
フィレンツェ魂 / Patriotic Florentine
夏休み / Summer Vacation
南イタリア旅行記 / Travel to South Italy
ティヴォリ / Tivoli
ペスカーラ / Pescara
バルレッタ / Barletta
アルベロベッロ / Alberobello
マテーラ / Matera
アマルフィ / Amalfi
ソレント / Sorrento
ポンペイ / Pompei