豪州落人日記 (桝田礼三ブログ) : Down Under Nomad

1945年生れ。下北に12年→東京に15年→京都に1年→下北に5年→十和田に25年→シドニーに5年→ケアンズに15年…

波へいの寿司

2006-10-11 12:20:54 | 海外旅行
10月11日(水)快晴

メキシコ料理はバラエティーに富み、安くて旨いけど、3日で食傷気味。そんな時にはピースボートの最上階にある洋上酒場「波へい」へ。キリン生ビール、日本酒、焼酎、寿司、ラーメン、枝豆、冷奴、刺身盛り合わせ、お新香盛り合わせ、タコのから揚げ、軟骨揚げなど日本の味が勢ぞろい。

藪寿司

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Sushi of Namihei Restaurant
October 11 : Wednesday : fine

Although Mexican food is rich in variety and still reasonable, we were surfeited after 3 days. Then, I always go to the floating pub “Namihei” located on the top floor of Peace Boat. There they have all kinds of Japanese food lined up. They are Kirin draft beer, Japanese sake, shochu spirits, sushi, ramen noodles, green soybean, cold bean curd cubes, sorted sashimi, sorted pickles, fried octopus, fried cartilage, and so on.

Yabu-sushi
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