仏典、聖書、ジョージ・アダムスキー氏により伝えられた宇宙精神文明(空=言葉=天の父=宇宙の英知=真如=法・ダルマ=灯明)

ワクチン薬害、祈りの科学的研究、人体構成分子によるオーソモレキュラー医学、医学の大罪、太陽系惑星文明の科学的証拠

2023/01/24追加 1ラッセル・ブレイロック博士の著書 「ガン患者のための自然な戦略」

2023年01月22日 10時45分00秒 | 食の安全, 自然と人の触れ合いによる健康の維持

2023/01/24追加 1ラッセル・ブレイロック博士の著書 「ガン患者のための自然な戦略」

 

  1. アメリカの脳神経科医のラッセル・ブレイロック博士の栄養と行動に関する動画

 

2.ブレイロック博士の記事

さてはてメモ帳 Imagine & Think!

独立個人党のオルタ黙示録:なんでも何が正しいのか自分で考えてみよう-世界暴政化の策謀を絵本で理解-「百聞は絵本にしかず」

2023/01/21 12:59 0

http://glassbead.blog.shinobi.jp/vaccine/neurosurgeon%20proves2

脳神経外科医がCOVIDワクチンがいかに脳を傷つけ、がんを引き起こすかを明かす The Exposé 2

 

Covid注射を受けた人は何ができるのか?

ブレイロック医師は、特にワクチンで傷害を負った人へのアドバイスで発表を終えた。 彼はこう言った:

あなたは、ミクログリアを静めたいのです。 この保護システムを確立する手助けをしたいのです。 これは、クルクミンのような多くの化合物で可能です。ケルセチン、ビセチン、ヘスペリジン、ビタミンD3、ビタミンCなど、数え上げればきりがないほどです。 フラボノイドには、ミクログリアを沈静化させる効果があることが知られているものがたくさんあります。 シリマリンは、ごくわずかな濃度でそれを実現します。

「問題は、消化管に吸収させることです。これらの化合物には、吸収率が高く、高濃度で脳に入るナノフォームがあるので、それを利用したのです。ナノクルクミンを試してみることをお勧めします。

「また、ミトコンドリア機能を高めることも重要です。 ミトコンドリア機能を高めるために、さまざまな化合物を使用することができます。

「そして、興奮毒性が引き起こすダメージを軽減するために、すべての抗酸化物質が必要です。」

 

注射によるがんについて、人々はどうしたらいいのか?

ブレイロック医師は、『Natural Strategies for Cancer Patients(がん患者のための自然療法)』というタイトルの自然がん治療に関する本を書いているので、このテーマについて広く研究している。

「非常に強力ながん抑制剤となる天然化合物はたくさんあります。

必要なのは、リンパ球を上げることです。 ハトムギ(*注意: 元の日本語サイトの誤訳、英語原文サイトでは正しくはAstragalusゲンゲ属(オウギ類)はがん患者のリンパ球を劇的に上昇させます。

「そして、私は何人ものがん患者にそれを行い、彼らのリンパ球が正常に戻り、がんがコントロールされたことがあります ステージ4の乳がんの女性を何人も診てきましたが、これらのことを行ったところ、彼らは長い生存期間を得て、ほとんどの人がまだ生きているのです。 つまり、これは効果があるのです。

「しかし、今の時代全てに言えることですが、彼らはそれを隠蔽しています。 製薬会社は人々を利用して大儲けしているからです。」 

子どもの健康防衛、医師と科学者Ep.34:「疾病行動」+スパイクタンパクの身体への影響

2022年11月17日放送分(53分)

 

*注意2023/01/24追加

ハトムギの誤訳:

原文には、ハトムギとは書かれていない。原文では「Astragalusゲンゲ属(オウギ類))と書かれている。元の日本語サイト「さてはてメモ帳」の日本語訳は、誤訳である。

元の英文記事

Neurosurgeon proves how COVID Vaccine can damage the Brain & cause Cancer By The Exposé on January 20, 2023 • ( 5 Comments )

https://expose-news.com/2023/01/20/neurosurgeon-proves-how-covid-vaccine-can-damage-the-brain-cause-cancer/

 

黄耆【おうぎ】は、日本薬局方の医薬品として入手可能

https://www.kampo-view.com/syouyaku/a008

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++

アマゾンのサイトの説明をGoogle翻訳したものです。

英語の文章の固まりの下に、その部分の和訳を示しています

 

https://www.amazon.co.jp/Natural-Strategies-Cancer-Patients-English-ebook/dp/B07MYMG2LX/ref=sr_1_1?__mk_ja_JP=%E3%82%AB%E3%82%BF%E3%82%AB%E3%83%8A&crid=1106N48UYOAGS&keywords=Natural+Strategies+for+Cancer+Patients&qid=1674298734&s=books&sprefix=natural+strategies+for+cancer+patients%2Cstripbooks%2C317&sr=1-1

Natural Strategies for Cancer Patients ペーパーバック – 2019/1/29

がん患者のための自然な戦略

英語版  Russell L. Blaylock (著)

 

新品:¥2,727

 

THE BEST WAYS TO FIGHT CANCER AND HEAL YOUR BODY NATURALLY

 

This revised, updated edition of Russell L. Blaylock’s revolutionary guide offers the latest cutting-edge information on how and why cancer develops, why conventional treatments fail, and the critical role inflammation plays in all stages of this deadly disease. Using the latest medical discoveries and most authoritative research, Blaylock reveals why essential natural compounds—vitamins, minerals, and phytochemicals—can halt the spread of cancer. With the right combination of diet and nutrition, patients can develop their built-in immune mechanisms to stop the growth of cancer cells and protect their bodies from the debilitating, sometimes lethal effects of chemotherapy. In this new edition, you’ll discover:

 

*The remarkable role plant extracts play in killing and controlling cancer cells, reducing the side effects of treatment, and relieving treatment-related depression, anxiety, and stress

*The vitamins, fruits, and over-the-counter special plant extracts that protect the heart and brain against toxic effects of chemotherapy

*The powerful mushroom extract that stimulates anti-cancer immune cells selectively

*Which commonly used cooking oils can battle cancer and those that stimulate cancer growth and spread

*The truth about glutamine/glutamate and cancer

*Natural compounds that protect cells, tissues, and organs from radiation damage and improve energy

 

Plus: Why cancer becomes resistant to some therapies • How a ketogenic diet starves cancer cells • How to protect the heart against cardiac toxicity • How Vitamin C promotes the beneficial effects of chemotherapy • How to transform cancer stem cells back into regular stem cells • How flavonoids protect healthy cells • Cancer’s link to diabetes, hypertension, and heart disease . . . and much more!

 

 

がんと闘い、体を自然に癒す最善の方法

 

Russell L. Blaylock の革新的なガイドのこの改訂版は、癌がどのように、なぜ発生するのか、従来の治療法が失敗する理由、およびこの致命的な病気のすべての段階で炎症が果たす重要な役割に関する最新の最先端の情報を提供します。 Blaylock は、最新の医学的発見と最も信頼できる研究を使用して、必須の天然化合物 (ビタミン、ミネラル、植物化学物質) が癌の蔓延を食い止めることができる理由を明らかにします。 食事と栄養を適切に組み合わせることで、患者は組み込みの免疫メカニズムを発達させ、癌細胞の増殖を止め、衰弱させ、時には致命的な化学療法の影響から体を守ることができます。 この新版では、次のことがわかります。

 

*植物抽出物が癌細胞を殺して制御し、治療の副作用を軽減し、治療に関連するうつ病、不安、ストレスを緩和する際に果たす顕著な役割

*化学療法の毒性作用から心臓と脳を保護するビタミン、果物、市販の特別な植物抽出物

*抗がん免疫細胞を選択的に刺激する強力なキノコ抽出物

*一般的に使用されている食用油のうち、がんと戦うことができるもの、およびがんの増殖と転移を促進するもの

*グルタミン/グルタミン酸とガンの真実

※細胞・組織・臓器を放射線障害から守り、エネルギーを向上させる天然化合物

 

プラス: がんがいくつかの治療法に耐性を持つようになる理由ケトジェニック ダイエットががん細胞を飢えさせるしくみ • 心臓毒性から心臓を保護する方法 • ビタミン C が化学療法の有益な効果を促進する方法 がん幹細胞を通常の幹細胞に戻す方法どのように フラボノイドは健康な細胞を保護します • がんと糖尿病、高血圧、心臓病との関連。 . . などなど!

 

 

商品の説明

抜粋

Natural Strategies for Cancer Patients

By Russell L. Blaylock

KENSINGTON PUBLISHING CORP.

Copyright © 2019 Russell L. Blaylock
All rights reserved.
ISBN: 978-0-8065-3922-5

Contents

Title Page,
Copyright Page,
Dedication,
Foreword,
Preface,
Introduction,
1 - Fighting Cancer with Nutrition,
2 - The Cancer Process,
3 - Chemotherapy: Poisoning Cancer (and You),
4 - Radiation Therapy: Burning Cancer,
5 - Nutrition and Cancer: Facts and Fallacies,
6 - Nutrition and Cancer Treatments,
7 - Nutrition, Cancer, and Immunity,
8 - Fighting the Special Problems of Cancer Therapy,
Notes,
Appendix A: Suggested Reading,
Appendix B: Diagnostic Laboratories,

がん患者のための自然な戦略

ラッセル・L・ブレイロック

ケンジントン出版株式会社

著作権 © 2019 Russell L. Blaylock

全著作権所有。

ISBN: 978-0-8065-3922-5

 

コンテンツ

タイトルページ、

著作権ページ、

献身、

序文、

序文、

序章、

1 - 栄養でがんと闘う、

2 - 癌のプロセス、

3 - 化学療法:がん(およびあなた)を中毒、

4 - 放射線療法: がんを燃やす、

5 - 栄養とがん:事実と誤謬

6 - 栄養とがん治療、

7 - 栄養、がん、免疫、

8 - がん治療の特別な問題との戦い、

ノート、

付録 A: 推奨される読書、

付録 B: 診断研究所、

 

 

CHAPTER 1

Fighting Cancer with Nutrition

 

We have known for more than a century that people who eat a diet consisting mostly of fruits and vegetables have a cancer rate much lower than those consuming few of these healthy foods. Only recently have we begun to understand the scientific basis of this protection, however. New techniques for measuring biochemical events on a molecular level have allowed us to map out the many ways the components of fruits and vegetables inhibit cancer formation.

Even more exciting is the discovery that many of the chemicals found in edible plants can turn precancerous into normal cells, meaning that food components may, in the future, indeed be used to reverse cancer itself. In addition, these same plant chemicals can reduce the complications associated with the conventional cancer treatments and enhance, sometimes dramatically, the effectiveness of these treatments.


第1章

栄養でがんと闘う

 

1世紀以上前から、果物や野菜を主に食べる人は、これらの健康食品をほとんど食べない人よりもがんの発生率がはるかに低いことが知られています. しかし、この保護の科学的根拠が理解され始めたのはつい最近のことです。 分子レベルで生化学的事象を測定する新しい技術により、果物や野菜の成分が癌の形成を阻害する多くの方法を明らかにすることができました.

さらに興味深いのは、食用植物に含まれる化学物質により多くが前がん細胞が正常細胞に変化する可能性があるという発見です。つまり、食品成分が将来、実際にがん自体を逆転させるために使用される可能性があるということです。 さらに、これらの同じ植物化学物質は、従来のがん治療に関連する合併症を軽減し、これらの治療の有効性を時には劇的に高めることができます.

 

 

NUTRITION IN CANCER PREVENTION AND TREATMENT

The ability of nutrition to prevent the occurrence of cancer is now beyond dispute. In a paper appearing in the Journal of the American Dietetic Association, Dr. K. A. Steinmetz and his coworkers found by reviewing 206 of the best human cancer surveys and 22 animal studies that of all the dietary factors considered in relation to reducing cancer development, at all of its stages, the most important was the intake of fruits and vegetables.

In fact, over all, the cancer rates were reduced 50 percent in the people who ate the most fruits and vegetables, with the greatest reduction being in cancers of the esophagus, oral cavity, larynx, pancreas, stomach, colon, rectum, bladder, cervix, ovary, endometrium, and breast. Even better protection was seen with some types of cancer.

The greatest fall in cancer rates in humans has been with cancer of the stomach, attributed almost solely to a higher intake of vitamin C — containing foods. To better appreciate the power of phytochemicals in foods in preventing cancer, let us look at a study done in Japan. It was found that people eating the most yellow-green vegetables had a stomach cancer incidence 65 percent lower than those eating significantly fewer of these vegetables. If that is not impressive enough, another study found that persons eating citrus fruits just twice a month or less had a sixteen-times higher risk of developing stomach cancer than those eating fruits at least once a week or more.

Today we hear a lot about cancer of the pancreas. It took the lives of President Jimmy Carter's sister and actor Michael Landon, as well as of 28,200 people in the year 2000 alone. Pancreatic cancer has a mortality rate of more than 90 percent. Yet, its occurrence appears to be strongly related to our diet. In one study, it was found that people who ate no vegetables had a fourfold higher risk of developing pancreatic cancer than those who ate five or more servings of vegetables. Reducing the pancreatic cancer risk depended mostly on eating vegetables and fruits high in beta-carotene and especially lycopene, the red pigment in tomatoes, pink grapefruit, and watermelon.

This same red pigment appears to play a leading role in preventing prostate cancer, with the risk being lowered 35 to 45 percent in those eating a lot of such fruits and vegetables. Vitamin E, especially when combined with selenium, also dramatically reduces the risk of this cancer.

While we are learning more about how these nutrients inhibit cancer, something even more exciting is occurring in the world of science. We are now finding that the very same nutrients can be used to inhibit the growth, invasion, and metastasis of cancers that already exist, and that when we combine these nutrients with conventional cancer treatments, such as radiation therapy or chemotherapy, the conventional therapies work significantly better. If that were not enough, an increasing number of studies have demonstrated that vitamins, minerals, and other phytonutrients can protect patients from the harmful side effects of these conventional treatments.

Numerous anticancer components are found in foods. A partial list includes:

  • Allicin
  • Antiestrogens and antiprogestins
  • Carotenoids, folate, niacinamide, and vitamins A, D, K, and B
  • Coenzyme Q
  • Ellagic acid
  • Fiber
  • Flavonoids (some 5,000 have now been identified)
  • Glucosinolates
  • Glutathione
  • Glycolipids and glycoproteins
  • Immune-enhancing polysaccharides
  • Indole-3-carbinol
  • Isothiocyanates
  • Magnesium
  • Phytates
  • Protease inhibitors
  • Saponins
  • Selenium (principally in an organic form)
  • Sterols and sterolins (plant steroids)
  • Sulphoraphanes
  • Zinc

 

がんの予防と治療における栄養

癌の発生を予防する栄養の能力は、今や議論の余地がありません。 Journal of the American Dietetic Association に掲載された論文で、Dr. K. A. Steinmetz と彼の同僚は、206 の最良の人間のがん調査と 22 の動物研究を再検討することによって、がんの発生を減らすことに関連して考慮されたすべての食事要因の中で、まったく その段階の中で、最も重要なのは果物と野菜の摂取でした。

実際、果物と野菜を最も多く食べた人々では、ガンの発生率が50%減少し、食道、口腔、喉頭、膵臓、胃、結腸、直腸、膀胱のガンが最も減少しました。 子宮頸部、卵巣、子宮内膜、乳房。 いくつかの種類のがんでは、さらに優れた保護が見られました。

人間の癌率の最大の低下は胃の癌であり、ビタミンCを含む食品の摂取量が多いことにほとんど起因しています. 食品中のファイトケミカルが癌を予防する力をよりよく理解するために、日本で行われた研究を見てみましょう. 黄緑色の野菜を最も多く食べる人は、これらの野菜をあまり食べない人に比べて、胃がんの発生率が 65% 低いことがわかりました それが十分に印象的ではない場合、別の研究では、柑橘系の果物を月に2回以下しか食べない人は、少なくとも週に1回以上果物を食べる人よりも胃がんを発症するリスクが16倍高い.

今日、私たちは膵臓がんについてよく耳にします。 ジミー・カーター大統領の妹で俳優のマイケル・ランドンのほか、2000 年だけで 28,200 人の命が奪われました。 膵臓がんの死亡率は 90% を超えています。 しかし、その発生は私たちの食生活に強く関係しているようです. ある研究では、野菜をまったく食べなかった人は、野菜を 5 人前以上食べた人よりも膵臓がんのリスクが 4 倍高いことがわかりました。 膵臓がんのリスクを減らすことは、ベータカロチン、特にトマト、ピンクグレープフルーツ、スイカの赤い色素であるリコピンを多く含む野菜や果物を食べることに大きく依存していました.

この同じ赤い色素は、前立腺がんの予防に主要な役割を果たしているようであり、そのような果物や野菜をたくさん食べる人では、リスクが 35 ~ 45% 低下します。 ビタミンEは、特にセレンと組み合わせると、この癌のリスクを劇的に低下させます.

これらの栄養素がどのようにがんを抑制するかについては、さらに研究が進んでいますが、科学の世界ではさらに興味深いことが起こっています。 私たちは現在、まったく同じ栄養素を使用して、すでに存在するがんの成長、浸潤、および転移を阻害できること、およびこれらの栄養素を放射線療法や化学療法などの従来のがん治療と組み合わせると、従来の治療法が機能することを発見しています。 大幅に改善。 それでも不十分な場合は、ビタミン、ミネラル、その他の植物性栄養素がこれらの従来の治療法の有害な副作用から患者を保護できることを示す研究が増えています.

食品には多くの抗がん成分が含まれています。 部分的なリストは次のとおりです。

  • アリシン
  • 抗エストロゲンおよび抗プロゲスチン
  • カロテノイド、葉酸、ナイアシンアミド、ビタミン A、D、K、B
  • コエンザイムQ
  • エラグ酸
  • 繊維
  • フラボノイド(現在、約 5,000 種類が特定されています)
  • グルコシノレート
  • グルタチオン
  • 糖脂質と糖タンパク質
  • 免疫力を高める多糖類
  • インドール-3-カルビノール
  • イソチオシアネート
  • マグネシウム
  • フィチン酸塩
  • プロテアーゼ阻害剤
  • サポニン
  • セレン(主に有機形態)
  • ステロールとステリン(植物ステロイド)
  • スルフォラファン
  • 亜鉛

 

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