浅草アメリカ☆スポーツ留学 ロミ です
Romi's report on ''Gourmets' French'' restaurant in Ningyo-cho, Tokyo
母の喜ぶ顔を見るために
To share precious moments with my mom, Yuki
行って来ました「俺のフレンチ」人形町店
I took her to the restaurant in the east side of Toky
先ずは、フォアグラ、松茸、アワビの串揚げ と「俺の赤ワイン」
Fried foie gras, abalone and king of mashroom on skewer with a glass of Gourmets' Red Wine
ゆっくりメニューを眺めて、、、
Let's take a look at the Gourmets' Menu
隣の女子会組の前菜を見習って パルマ産24ヶ月熟成生ハム 650 yen
Mature 24-months-aged ham
3種のオリーブとドライトマトのマリネ 380 yen
Marinade mixed olives with dried tomatoes
そろそろ本気出して、オマール海老のポワレ 1,580 yen
Now, we are to dive ! Le homard poele
牛ヒレ肉とフォアグラのロッシーニ 1,480 yen
Tournedos Rossini with foie gras
〆のデザートは、いちぢくの赤ワインコンボート 480 yen
Last but not least, Fig compote red wine for desser
バッタリ知り合いにも会ったりして、なんて幸せな東京の夜
Yuki's smile sums up our happy peaceful night
Romi's report on ''Gourmets' French'' restaurant in Ningyo-cho, Tokyo
母の喜ぶ顔を見るために
To share precious moments with my mom, Yuki
行って来ました「俺のフレンチ」人形町店
I took her to the restaurant in the east side of Toky
先ずは、フォアグラ、松茸、アワビの串揚げ と「俺の赤ワイン」
Fried foie gras, abalone and king of mashroom on skewer with a glass of Gourmets' Red Wine
ゆっくりメニューを眺めて、、、
Let's take a look at the Gourmets' Menu
隣の女子会組の前菜を見習って パルマ産24ヶ月熟成生ハム 650 yen
Mature 24-months-aged ham
3種のオリーブとドライトマトのマリネ 380 yen
Marinade mixed olives with dried tomatoes
そろそろ本気出して、オマール海老のポワレ 1,580 yen
Now, we are to dive ! Le homard poele
牛ヒレ肉とフォアグラのロッシーニ 1,480 yen
Tournedos Rossini with foie gras
〆のデザートは、いちぢくの赤ワインコンボート 480 yen
Last but not least, Fig compote red wine for desser
バッタリ知り合いにも会ったりして、なんて幸せな東京の夜
Yuki's smile sums up our happy peaceful night
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