新年を祝ってフランスの家庭では何を食べているのでしょうか?
あちこちの食料品店で見かけたのは、やはりフォアグラ。
今回、見つけて試食して美味しかったのが、フォアグラに付けて食べる
塩・玉ねぎペースト・イチジクペーストがお薦め
この3種を少し付けるだけで味が変化して一段と美味に。
(個人的にはアンコウの肝の方が好みです)
I wonder what kind of food french people eat at home for new year.
I saw many kinds of Pate de foie gras in the food shops.
I found 3 toppings for it, a special salt, jams of onion and fig.
Each of them makes creates a different taste
あちこちの食料品店で見かけたのは、やはりフォアグラ。
今回、見つけて試食して美味しかったのが、フォアグラに付けて食べる
塩・玉ねぎペースト・イチジクペーストがお薦め
この3種を少し付けるだけで味が変化して一段と美味に。
(個人的にはアンコウの肝の方が好みです)
I wonder what kind of food french people eat at home for new year.
I saw many kinds of Pate de foie gras in the food shops.
I found 3 toppings for it, a special salt, jams of onion and fig.
Each of them makes creates a different taste