Mieko Carey

Hafa A dai!

Chicken KATSULETSU with SOY chee~~~~se

2010-04-19 18:59:43 | 日記
Some people know I LOVE cook. but usually no time to spend time to cook. Come back from work aroun 6 or 6:30.
I usually make "stir fry" or just green curry with Gren curry past.

ONLY my day off or finish eraly I can spend time at Kitchen LONG time!!

Kevin know how much I love to spend at kitchen, HE is not arrow to stand up at Kitchen!!!!

Tonight I had time and I made Kevin "IMPRESS" of me!!

I made Chicken with Soy chees which we bought from the states !! with Tomoto souce I made. I know Tomoto was little a lots!!

It was great and surprised me too!! like frid chicken. Flour, Egg and bread crumds and you can fry BUT helthy Carry's use OVEN!!! OMG !!
I think I can open healthy restaurant after athlete!

Appetizer was mushroom saute soysouse tast with bread!!
Happy happy and ready to training tomorrow!!


何人かは私が以外に料理好きなのを知ってるかも、、、
普段は家に帰ってくるのが6時過ぎなのでだいたいが炒め物や、今日本はホントいいものがある~~~さっと炒めてできるものの素を毎回お客様や、家族から送られてくる!!

時間のあるときは、、、2時間3時間は台所に立ちたい!!Kevinは台所禁止!
彼が作れる場所は、、外のグリル!!BBQはKevinに任せる。

今日は”チーズ入りチキンカツ”トマトソース!!ちょっとトマトを煮すぎてソースと言うよりトマトのカットに、、、、
チーズはもちろんKevinが食べれるように前にアメリカで買ってきた”豆乳チーズ”
まだまだ日本には売っていないみたい。
アメリカでは乳製品が食べれない人が多いので、チェダーチーズ、アメリカンチーズなどいろいろ種類がある。ちなみに豆乳のマカロニチーズも買ってきている!!

胸肉を開き、たたき、 オニオンとチーズを入れ、後はフライト一緒!小麦粉、卵、パン粉の順に!
さすがトラアスリート!??フライ物はと言うことでこのチキンに少々マーガリン をちりばめオーブンへ!!

Kevinはひたすら”感動””感動”と言いながら食べてくれました!

前菜は忘れもしない、幼いころに初めて”西川口”のフランスレストランで食べた
きのこ炒め、フランスパン添え!!

コレでアスリート引退後の人生は決まり!レストランオープンかね~~~


最新の画像もっと見る

1 Comments

コメント日が  古い順  |   新しい順
すごい! (harumi)
2010-04-20 11:16:57
ちゃんとやってるんだ!ミエコがお料理好きなの知らなかったよ!ケビンも惚れる訳だ~
返信する

post a comment