If you are carving for good Tenpra, my recommendation is Kikuya Ebisu.
お友達が誕生日のお祝いをしてくれると言ってくれて、
It’s only a few minutes’ walk from Ebisu station east entrance.
今日は、恵比寿までおでかけ。

As I’ve heard this place is very warm and cozy, it truly is!
目的地は、喜久や恵比寿。
なんと、立ち飲み天ぷら屋なんです。

U can pick any dishes you want!
立ち飲みだから、気軽に食べたいものだけ頼めちゃいます。

Tonite’s my mood is sparkling rice wine (sake).
It’s so smooth and good for start a meal!
まずは、澪でうるおして、


Then tonite, I feel like…
さー、食べたいものを頼んじゃいますよー❤︎

Green pepper, and brown mushroom,
万願寺(京野菜唐辛子)としいたけ、

じゅわっとしみうまー❤︎

No wonder the stewed white carrot is the most popular dish!
一番人気の大根は、味のじゅわっとしみた風呂吹き大根をからりと!

さくさくなのにしみうま❤︎

3 wild plants taste a slightly bitter, good to go wz beer or rice wine!
山菜盛り合わせは、ふきのとう、こごみ、たらの芽❤︎

ああ、大人の贅沢❤︎

つゆもいいけど、

塩もいい❤︎

Prawn and oyster,
ぷりっぷりの海老と、海の香りの牡蠣、

I like these small dishes as well.
These are traditional Japanese design.
和柄の小皿もラブリー❤︎

おうちでも欲しくなっちゃう❤︎

Smoked pickles and potato salad,
箸休めは、いぶりがっこにポテサラ❤︎

Coriander leaves,
パクチー❤︎

揚げてあるぶんクセは少なめ❤︎

ホワイトアスパラは、さくっと!
Fresh white asparagus,

そして、これを食べずしては帰れない、鱚❤︎
Sand borer fish, which u can't miss it!

明石焼きは、カリふわ食感❤︎
Octopus in small omelette,

鰻の入った道明寺、
Eel in chewy rice ball rolled with sakura leaves,

餅米を揚げるのは、日本人なら陥落の反則の美味さ(≧∇≦)

Sooooo good!
Crispy, at the same time chewy and tasty!

蜆の赤だし❤︎
Red miso soup with small clams

No worries, if u r not good at using chopsticks.
They have western cutlery as well as English menu!
こんなに楽しんだのに、メニューの1/4も制覇できず(≧∇≦)
何度もリピしたくなっちゃいます❤︎❤︎❤︎

Come and enjoy the Japanese traditional cuisine in casual way❤︎
次は、鯛の百合根包みを食べに行きたいなー❤︎
喜久や 恵比寿店
03-5422-9077
東京都渋谷区恵比寿4-6-1 恵比寿MFビル 1F


お友達が誕生日のお祝いをしてくれると言ってくれて、
It’s only a few minutes’ walk from Ebisu station east entrance.
今日は、恵比寿までおでかけ。

As I’ve heard this place is very warm and cozy, it truly is!
目的地は、喜久や恵比寿。
なんと、立ち飲み天ぷら屋なんです。

U can pick any dishes you want!
立ち飲みだから、気軽に食べたいものだけ頼めちゃいます。

Tonite’s my mood is sparkling rice wine (sake).
It’s so smooth and good for start a meal!
まずは、澪でうるおして、


Then tonite, I feel like…
さー、食べたいものを頼んじゃいますよー❤︎

Green pepper, and brown mushroom,
万願寺(京野菜唐辛子)としいたけ、

じゅわっとしみうまー❤︎

No wonder the stewed white carrot is the most popular dish!
一番人気の大根は、味のじゅわっとしみた風呂吹き大根をからりと!

さくさくなのにしみうま❤︎

3 wild plants taste a slightly bitter, good to go wz beer or rice wine!
山菜盛り合わせは、ふきのとう、こごみ、たらの芽❤︎

ああ、大人の贅沢❤︎

つゆもいいけど、

塩もいい❤︎

Prawn and oyster,
ぷりっぷりの海老と、海の香りの牡蠣、

I like these small dishes as well.
These are traditional Japanese design.
和柄の小皿もラブリー❤︎

おうちでも欲しくなっちゃう❤︎

Smoked pickles and potato salad,
箸休めは、いぶりがっこにポテサラ❤︎

Coriander leaves,
パクチー❤︎

揚げてあるぶんクセは少なめ❤︎

ホワイトアスパラは、さくっと!
Fresh white asparagus,

そして、これを食べずしては帰れない、鱚❤︎
Sand borer fish, which u can't miss it!

明石焼きは、カリふわ食感❤︎
Octopus in small omelette,

鰻の入った道明寺、
Eel in chewy rice ball rolled with sakura leaves,

餅米を揚げるのは、日本人なら陥落の反則の美味さ(≧∇≦)

Sooooo good!
Crispy, at the same time chewy and tasty!

蜆の赤だし❤︎
Red miso soup with small clams

No worries, if u r not good at using chopsticks.
They have western cutlery as well as English menu!
こんなに楽しんだのに、メニューの1/4も制覇できず(≧∇≦)
何度もリピしたくなっちゃいます❤︎❤︎❤︎

Come and enjoy the Japanese traditional cuisine in casual way❤︎
次は、鯛の百合根包みを食べに行きたいなー❤︎
喜久や 恵比寿店
03-5422-9077
東京都渋谷区恵比寿4-6-1 恵比寿MFビル 1F


