豪華なマンゴーバターの朝食!!
このレシピでは、熟したマンゴを使用して、絶品のマンゴバターパンを簡単に楽しむ方法をご紹介します。マンゴの甘さとバターのクリーミーさが絶妙に組み合わさった、至福の味わいです。
まず、熟したマンゴを切り、スプーンで果肉を綺麗に削り取り、ボウルに入れます。その後、ブレンダーやミキサーを使ってマンゴを細かくすりつぶし、ペースト状にします。余分な水分は絞り出しましょう。
絞り出したマンゴに、室温に戻した無塩バター、塩、レモンまたはミカンの汁、そして蜂蜜を加え、よく混ぜ合わせれば、マンゴバターの完成です。マンゴがバターと結びつくことで、濃厚で口当たりの良いバターができあがります。
このマンゴバターをパンにたっぷりとぬると、朝食や昼食に贅沢な一品が完成します。
【材料】
マンゴ 1個
無塩バター 大さじ4
はちみつ 小さじ2
ミカン 小さじ1
パン 1個
この美味しい濃厚マンゴバターパンのレシピをぜひ試して、特別な朝食をお楽しみください!
Mango Butter Breakfast Extravaganza!!🍰🍰🍰
In this recipe, we'll show you how to effortlessly enjoy a delightful Mango Butter spread on your morning toast. It combines the sweetness of ripe mangoes with the creaminess of butter, creating a heavenly flavor combination.
Here's how it's done:
Start by cutting a ripe mango and carefully scooping out the flesh with a spoon. Place it in a bowl.
Use a blender or mixer to finely puree the mango until it turns into a paste. Be sure to squeeze out any excess liquid.
To the mango paste, add room-temperature unsalted butter, a pinch of salt, some lemon or mandarin juice, and honey. Mix everything thoroughly until you have your Mango Butter ready. The mango melds beautifully with the butter, resulting in a rich and velvety spread.
Generously spread this Mango Butter on a slice of bread, and you've got yourself a luxurious breakfast treat.😋😋😋
Ingredients:
1 ripe mango
4 tablespoons of unsalted butter
2 teaspoons of honey
1 teaspoon of mandarin (or lemon) juice
1 slice of bread
Give this sumptuous Mango Butter recipe a try, and savor a special breakfast moment!
If you like my videos, I will be very happy if you subscribe to my channel and leave comments, thank you very much 😘😘😘
Please watch the detailed recipe on YouTube.
私の隠れ家はこちら⤵ Here is my hideout⤵
youtube 180000
https://www.youtube.com/channel/UCWVYju2V7KQx2vbtp53tlWw
Tiktok 600000
https://www.tiktok.com/@dankouben?lang=ja
Instagram 3000
https://www.instagram.com/moteocooking/
動画はここ⤵ Click here to watch the video⤵
https://www.youtube.com/shorts/FcsH3I3Yw-o
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます