LG for Little Gi

├LoVe iS BlInD┤

11_06_24...

2011-06-24 21:31:52 | Weblog


都唔識欣賞~
這是最可愛的穿法~紗裙+波鞋~靚爆~^3^

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする

11_06_21...

2011-06-21 09:47:55 | Weblog


好想好想好想好想好想...
朝早去吃一個超豐富的早餐...
計劃中...

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする

11_06_15...

2011-06-15 08:38:09 | Weblog


笑笑口、無煩憂

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする

11_06_13...

2011-06-13 16:21:17 | Weblog


在限期前趕到!!
estee lauder送我的禮物!超開心!

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする

11_06_12...三文魚的契示

2011-06-12 19:03:44 | Weblog

我呢... 都想左一陣,
究竟去唔去好呢?最後都係去左...
至少有三年無去過了~
要發生既都發生左,不太感意外,
我會繼續努力架啦~

三文魚的啟示...

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする

11_06_11...家常湯變米姿蓮上湯

2011-06-11 10:02:37 | Weblog

小姿靚湯又出場...

切晒d材料先

豬骨汆水、撈起、去肥膏
之後將大量洋蔥加埋一齊煲一陣,洋蔥超香~
d洋蔥唔知係咪基因改造過,切果時一滴眼淚都無...


落蔬菜要有次序
首先加甘筍煲(因為好硬身要先落~),之後到薯仔


最後落埋一大個椰菜
第一次切椰菜,原來佢地好爽架~


再煲一約半小時啦~我覺得唔需要煲咁耐啦,因為無晒d營養~



雜菜湯-完成!

(重要的步驟:原來要”翻滾”先更好味!!!
誤打誤撞時發現-因為個湯攤涼左所以翻煲,點知更入味!超甜!只係翻煲左幾分鐘咋~
去左肥膏,個湯真係少好多油的~看看!健康多了~)

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする

11_06_08...

2011-06-08 22:24:15 | Weblog










放假好去處,
雖然我無乜點睇過PIXAR既動畫~
反斗奇兵1, 2, 3都無看過呀~!
但沖天救兵睇到眼濕濕...

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする

11_06_02...

2011-06-02 21:15:46 | Weblog

肥雞雞之 TABLE DANCE (POLE DANCE)

練左好耐架啦~唔好笑我呀~

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする

11_06_01...

2011-06-01 10:11:37 | Weblog

祝各位大朋友小朋友兒童節快樂~

cheers!

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする