


みんなで作って、笑顔の輪 令和の和
食を通して、異文化交流
インドネシアの🇮🇩料理日本🇯🇵料理
そして、6月は、墨で、一筆画を書きました〜💕
テンペは、大豆を発酵してつくる、インドネシアの郷土料理
インドネシアの方が作ってきてくれました。
揚げたて、天ぷら絶品
また、食べたい
Make it all together, Smile of the circle
Cross-cultural exchange through food
Indonesian salmon food Japanese salmon food
And in June, I wrote a stroke with ink, 💕
Many people gather and have fun
I think that it would be good if I could have a good connection with foreigners who are staying in Japan who have a relationship, and I am active in the grassroots of international exchange grass in Shikoku and Kagawa prefecture. Learn through food
It is an activity of the Global Food Culture Association.
From next time July 14 11 o'clock
Kayorina Udon Step Mose
Make tempeh
いろんな方が集まり、楽しく交流して
せっかく、ご縁があって日本に滞在している外国の方と、いい繋がりができればいいなと思い、四国、香川県で国際交流草の根活動してます。食を通して、学びあう
グローバル食文化協会の活動です。
次回7月14日11時から
カヨリーナうどん踏みまーす💕
テンペ作りまーす💕
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