Kani Brain's Crazy Adventure

メガ脂肪Challenger!!!!

Hawaiiに着いたよ!

2008-12-16 19:44:33 | Weblog
アロハ!

仕事のために帰って来た!

月曜日日本で仕事をして夜に出発しました。 ハワイの月曜日朝に着きました。

帰って少しだけ仕事をして一時間半寝ました。 それでホノルルで六時半まで会議と仕事。。。

考えたら今日の仕事は三時午前に(日本時間)に始まった。。。。外でまだまだです

ところで。。。妹を会いましたー本日の写真だね!!!!

75kg.....だんだんで。。。Ponyo!!!!

2008-12-11 16:09:53 | Weblog
ひさしぶりです。。。。最近二ヶ月間が。。。大変。。。大変。。

最初。。。

風邪

Flu

気管支炎

喘息Attack

気管支炎

今は。。。Recovery中

それで。。。お酒を飲んだ量が本当にレベルダウン

でも忘年会季節(End of the Year Party Season)

どうしよう?

What should I do?

とりあえず。。。。

最近忙しくてブルーから面白いことを考えたいね!

本日写真を見たら間違えない。。。

笑う。。。

かわいいでしょう!

誰だろう

それで久しぶりにレシペ!

Peanut Butter Cookies (from my mom of course)

Ingredients:

½ c. butter or margarine
½ c. peanut butter
½ c. granulated sugar (white)
½ c. brown sugar (pack the sugar in measuring cup)
1 egg
1 ¼ c. all purpose flour (white)
½ tsp. baking powder
¾ tsp. baking soda
¼ tsp. salt

Directions:

1. Mix shortening (butter or margarine), sugars and egg thoroughly.

2. Blend all ingredients (flour, baking powder, baking soda and salt).

3. Stir dry ingredients into butter mixture (#1).

4. Chill dough (couple of hours). You can also mix night before and chill. I have been know to mix one day ad baked two or three days later. No problem with this.

5. When ready to bake, heat oven 350 degrees – 375 degrees (depending on
oven temperature).

6. Roll dough in 1” – 1 ¼” balls. Place about 3” apart on lightly greased baking sheet. Flatten crisscross style with fork dipped in flour.

**You can make smaller balls if you like. I vary and flatten so that dough is pretty thin to get crispy cookies. You have to watch the baking to see what works for you.

7. Bake 10 – 12 minutes. Time depends on your oven.

8. Makes about 25 large cookies, depending on size of balls.


ENJOY!!!!!