うまみ大阪のUMALOG

昆布やわかめ、海苔、国産ゴマを中心に乾燥山菜なども。昆布のうまみや山菜の美味しさを皆さんにご紹介できればと始めました

うまみ大阪の商品紹介 しめが楽しみになるお鍋用昆布

2022-01-12 12:49:48 | 日記

 こんにちは!SNS担当のジュンです。
大阪は冬将軍さんが2泊3日で来られてるらしく、昼から雪がチラホラしてきました。こんな寒い日にはあったかいお鍋が食べたくなりますよね。
そんなときにお勧めの『しめが楽しみになるお鍋用昆布』をご紹介しますね♪

スーパーの乾物コーナーで昆布を見ると全部『日高昆布』とか『利尻昆布』とか書いてあってどれを選んだらいいかわからないってよく聞くので、作っちゃいました。

『しめが楽しみになるお鍋用昆布』
お鍋のだいご味は最後に食べる雑炊や麺ですよね(笑)

決してお鍋の具材を邪魔しない、でもちゃんとうまみを増してくれる!
!これが昆布の持ち味ですよね。

北海道産の天然昆布だけを選りすぐってます。

使いやすい30g入りですのでお鍋なら3回から4回できます。
お問い合わせはDM
DMからお願いします。



Hello! I'm Jun in charge of SNS.
In Osaka, it seems that mr. winter shogun came in 2 nights and 3 days, and the snow has been chilling from noon. On such a cold day, you will want to eat a warm pot.
In such a case, I will introduce the recommended "kelp for hot pot that you can enjoy shime♪

When I saw kombu in the dry food corner of the supermarket, I often heard that everything was written like "Hidaka kombu" or "Rishiri kombu" and I didn't know which one to choose, so I made it.

"Kelp for hot pot that shime is looking forward to"
The daigo taste of the hot pot is the last porridge and noodles to eat (laughs)

Never disturb the ingredients of the pot, but it will properly increase the umami!
! This is the characteristic of kombu, isn't it?

We select only natural kombu from Hokkaido.

Because it is easy to use 30g, you can do it from 3 times to 4 times if it is a pot.


うまみ大阪の商品紹介 簡単とろっとまろやか昆布醤油キット

2022-01-12 09:30:36 | 日記

 うまみ大阪の初めての商品が出来上がりました!

先日ちょっとアップした『かんたんとろっとまろやか昆布醤油のこんぶ』
です。
市販の昆布醤油はいろいろありますが、ご自宅で簡単に昆布醤油が作れるキットです。

250ml入る醤油さしは食卓の上でもキッチンでも使い勝手のいいサイズです。

肝心の昆布は弊社社長が何度も何度も試した結果、北海道産の天然日高昆布に決まりました。しかも産地はえりも岬産!社長の友人の漁師さんに選別して頂いた商品です。

そんな『かんたんとろっとまろやか昆布醤油のこんぶ』は

3回分のこんぶがついて1セット1,000円(税込み)

気になった方はDMでお問合せくださいね♪

Hello!
I'm Jun in charge of SNS.
Umami Osaka's first product is now ready!

The other day I uploaded a little "Kombu with kombu soy sauce"
are.
There are various commercially available kombu soy sauce, but it is a kit that can easily make kombu soy sauce at home.

The soy sauce pot containing 250 ml is a convenient size on the table or in the kitchen.

As a result of our president's repeated trials of essential kombu, we decided on natural Hidaka kombu from Hokkaido. Moreover, the production area is from Cape Erimo! It is a product that was selected by the fisherman of the friend of the president.

Such "Kombu of kombu soy sauce with simple and mellow"

1,000 yen per set with 3 kombu (tax included)

If you are concerned, please contact us by DM♪
#うまみ #こんぶ #昆布#醤油 #キット #umami #うまみ大阪 #お土産 #手土産 #soy #soysauce #japanesefood #大阪 #osaka