Fodboldtøj,spilletrøjer fodbold

Landsholdstrøje tilbud,fc barcelona tøj til børn

Køb Barcelona Trøje Til Home Sejren Cheering

2017-10-25 10:36:11 | Køb Barcelona Trøje

I slutningen af sidste uges La Liga i Nineth runde af flere spil, Barcelona hjem 2: 0 sejr over Málaga. De første 2 minutter, Gerard Deulofeu Lázaro hjalp Barcelona åbnet døren til sejr Andrés Iniesta i anden halvdel for at udvide scoren. I sidste ende blev Barca belønnet med en anden sejr derhjemme. Fansene vinkede hænderne til Billige Fodboldtrøjer og jublede for sejren derhjemme. Efter sejren er Barca's nuværende præstationer 9 kampe 8 vinder 1 flad for at få 25 point, stadig med 4 pointpoint i La Liga point i føringen. Efter kampen sluttede Barcelona stadig La Liga-positionerne.

På mindre end to minutter blev Barca foran. Lucas Digne i det begrænsede område forlod bunden af krydset, Gerard Deulofeu Lázaro foran målet i nærheden af bolden, for Barca-holdets første åbne optegnelser. De første 56 minutter udnytter Barca igen til et mål. Lionel Messi vil passere bolden til Andrés Iniesta, kaptajn Andrés Iniesta i Barcelona spillede den mest fremragende målsætning af spillet. Han brugte sin venstre fod til at bryde bolden ind i øverste hjørne af modstanderens mål, og endelig Barcelona at vinde med en 2-0 score. Efter afslutningen af spillet, for kaptajnen til den vidunderlige præstation, vil Køb Barcelona Trøje fans blive stærkt øget.

Ernesto Valverde Tejedors hold Barca bevarer stadig en vindende rekord i La Nou og Champions League i Camp Liga. Barcelona vil udfordre Murcia holdet i kongens fodboldkamp konkurrence, som starter kl. 21:30 lokal tid 24. oktober. På vores Billige Fodboldtrøjer butik hjemmeside vil vi selvfølgelig opdateres med tiden de seneste fodboldkamp detaljer.