Pieni suuri paidat ystävä

Lukas Hradecky oli yksi joukkueensa varmimmista suorittajista

2017-09-07 12:03:16 | 日記

Huuhkajat johti ottelua maalein 2-1 koko toisen puoliajan aina tasoitukseen asti, kun Teemu Pukki ja Robin Lod olivat osuneet jo avausjaksolla. Onnittelut heidän voitostaan toivovat, että he pystyvät jälleen asettamaan voiton jalkapallo pelipaidat.

Huuhkajat palkitsi faninsa ottelun jälkeen kiitoksin. Kosovo kaatui 1-0. Islanti painoi raivokkaasti päälle. Kun oli pelattu 70 minuuttia, Tim Sparv teki jotakin poikkeuksellista: hän räväytti maalinedustalla X:n Lukas Hradeckyn tyyliin. Sinun kannattaa laittaa lasten pelipaidat nähdäksesi pelin. Suomalaisvahdille tärkeintä oli säännöllinen peliaika, ja sitäHorsens oli valmis tarjoamaan.

Suomen A-maajoukkueen ykkösmaalivahti Lukas Hradecky oli yksi joukkueensa varmimmista suorittajista, Jos odotat samaa Suomi pelipaita, voit tulla sivuillamme.