はじめて鶏の唐揚げを作ってみました
朝のうちに鶏の胸肉を一口大に切って、醬油、にんにく、ミリンのタレに浸けておきます
夕方炊飯器のスイッチを入れた後、その肉を取り出してキッチンペーパーで少し水分を取り、片栗粉をまぶして、小さめの鍋にオリーブオイルを1cmほど入れて、十分に熱くなったら投入します
こんがりと色目が付いたところで、順に取り出して網のついた皿でしばらく油を切ります
3食分ぐらいできたので、1食を残してあとは冷凍します
口に入れるとにんにくの香りが広がって、あ~美味しい
I tried to cook the fried chicken first time.
In the morning, cut the chicken breast meat into the bite size and put them into the sauce of soy sauce, minced garlic and mirin.
In the evening, after switching on the rice cooker, taking out the meat and remove the water by the kitchen paper.
Then sprinkle the starch and put them into a small pan which is preheated with 1cm of olive oil.
When they become brown take them out and put on the net to drain off the oil.
It was about three times of one plate, take one and keep others in the freezer.
Having a piece of meat the flavor of garlic spread in the mouth, what’s nice!
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます