今日は何となくこってりしたものが食べたくて、チーズクリームマカロニを作ってみました
鍋にマカロニと牛乳、バターとパルメザンチーズを入れて加熱して煮詰めます
これでマカロニがちょうどいい具合に膨らんで柔らかくなりました
味付けはほとんど必要なく、塩をほんの少しだけ加えました
皿に盛ってから黒胡椒とバジルの粉を振りかけ、上にパクチーの葉を数枚乗せて完成です
かなり高カロリーだと思いますが、そんなことはお構いなしに完食しました
Today I wanted to have some rich dish and tried to cook cheese cream macaroni.
Put macaroni in the pan and add milk, butter and parmesan cheese on it and heated.
Boiling down them and the macaroni became swollen and soft and good to eat.
Almost no seasoning and I added only a little salt.
Putting them on the dish and sprinkled some black pepper and powdered basil leaf.
Finally put some coriander leaves on it.
It must be very high calorie but I didn’t care and completed to eat.