はじめは我が家の定番、きゅうりスティックに田楽味噌
これは以前にご紹介したかもしれませんが、赤味噌に胡麻油、みりん、砂糖を加えてとろ火で練り上げたものです
その隣はサニーレタスですが、この味噌は田楽味噌にさらに豆板醤を加えて練ったもので、ピリッとした辛さが何とも言えません
その次は普通のキャベツを適当な大きさに切って、茹でたものを胡麻油であえて、その上に潮吹き昆布を乗せたもの
これは駒ヶ根の「養老の滝」のメニューにあったもので、あまりの旨さに3回追加注文したものです。まねして作ってみましたがまず失敗はなさそうなものです
なぜかすべて酒呑みが好みそうなものばかりですが、食欲増進にはもってこいです
The first one is the cucumber stick with Dengaku-miso.
Probably I introduced before that adding sesame-oil, mirin and sugar into the red soy past and kneaded on the small frame.
Next one is the Sunny lettuce with above soy past but fatherly added Taoban-jan and it is so nice with little bit chili.
The last one is the boiled cabbage dressed with sesame-oil and put salty sprit sea tangle on it.
This was in the menu of the Yourouno-taki in Komagane city and it was so nice for three times repeat order.
All of them are favorites for the drinkers but they are also good for the appetizer.
これは以前にご紹介したかもしれませんが、赤味噌に胡麻油、みりん、砂糖を加えてとろ火で練り上げたものです
その隣はサニーレタスですが、この味噌は田楽味噌にさらに豆板醤を加えて練ったもので、ピリッとした辛さが何とも言えません
その次は普通のキャベツを適当な大きさに切って、茹でたものを胡麻油であえて、その上に潮吹き昆布を乗せたもの
これは駒ヶ根の「養老の滝」のメニューにあったもので、あまりの旨さに3回追加注文したものです。まねして作ってみましたがまず失敗はなさそうなものです
なぜかすべて酒呑みが好みそうなものばかりですが、食欲増進にはもってこいです
The first one is the cucumber stick with Dengaku-miso.
Probably I introduced before that adding sesame-oil, mirin and sugar into the red soy past and kneaded on the small frame.
Next one is the Sunny lettuce with above soy past but fatherly added Taoban-jan and it is so nice with little bit chili.
The last one is the boiled cabbage dressed with sesame-oil and put salty sprit sea tangle on it.
This was in the menu of the Yourouno-taki in Komagane city and it was so nice for three times repeat order.
All of them are favorites for the drinkers but they are also good for the appetizer.