和風の甘いものが食べたくて甘納豆のようなものをサツマイモで作りました。
I was craving Japanese sweets so I made candied sweet potatoes with Japanese sweet potatoes.
レシピはここから。このレシピでは皮をむいてありましたがサツマイモの紫色のコントラストがキレイなので残しました。
Here's the recipe.
http://recipe.gourmet.yahoo.co.jp/B001673/
シロップで煮て、一晩置きを、3回繰り返すことですごくしっとりしたテクスチャーになります。
Repeat 3 times of boiling in the syrup and cool over night. This process makes it super moist and creamy texture.
then dry, coat with sugar.
I was craving Japanese sweets so I made candied sweet potatoes with Japanese sweet potatoes.
レシピはここから。このレシピでは皮をむいてありましたがサツマイモの紫色のコントラストがキレイなので残しました。
Here's the recipe.
http://recipe.gourmet.yahoo.co.jp/B001673/
シロップで煮て、一晩置きを、3回繰り返すことですごくしっとりしたテクスチャーになります。
Repeat 3 times of boiling in the syrup and cool over night. This process makes it super moist and creamy texture.
then dry, coat with sugar.
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