ちゅう房専科スタッフブログ

札幌の中古・リサイクル厨房機器の専門店「ちゅう房専科」で働く、厨房の事ならお任せっ!なスタッフのブログです。

Halloween

2017年09月29日 16時50分25秒 | 日記
At Niseko station.


I had lunch at next to the station,Cafe UWAMUKI.


"Gyoza Teisyoku"was a little spicy and delicious!
I could eat it without soy sauce.
Whole salad is made in Niseko vegetables.Green pepper,cucumber,nizuna greens and carrot.


I want to recomend to everyone "Cafe UWAMUKI".

コメント

厨房設備士の資格者が3名合格しました!

2017年09月26日 15時10分57秒 | 日記


厨房を設計したり施工するのに必要な基礎知識を勉強して、見事3名合格しました!

ちゅう房専科は、保健所検査と消防検査にしっかり合格できる厨房設計を行います。それだけではなく、厨房内の動きを考えてホールとの連動も考えた厨房設計を行います。

新規出店、改装、移転や店舗拡大を考えている経営者のみなさま、自他ともに認めるちゅう房専科スタッフ品質をお試し下さい。
コメント

豚ちゃん焼き 1個130円

2017年09月25日 10時01分34秒 | 日記
留萌へ行ってきました。
明治時代に鰊漁で栄えた街です。昭和30年まで続いたそうです。

文化遺産の旧花田番屋  2億円かけて今の状態に戻したそうです。
入場料400円で、ニシン漁の歴史をたくさん学べますよ。


行く途中の海岸ではサケ釣りをしている人がたくさんいました。
そして、写真はサケの産卵です。 うまれて初めて観ました!


岬の慰霊碑。戦後サハリンから引き上げてくる日本の民間人を5082名乗せた船がソ連の潜水艦に攻撃されて1708名の命を奪われたという事実は有名な話です。


サケの心臓の串です。
留萌の蛇の目寿司さんでお世話になりました。


これ、なにかわかりますか?
おそらく、地元の人以外は解らないのかも知れません。私は初めて食べました。
豚ちゃん焼き一個130円。 5つ買って食べました。カレー味のなんとも不思議な食感の食べ物です。


こちらでしか食べられない創業44年の老舗です。

開業当時のままのメニュー表


椅子テーブルにも味があります。


こんな機械で焼くんですね~。

生まれて初めてがたくさんの今回の留萌でした。
コメント

I went to UWAMUKI in Niseko and Makkari.

2017年09月21日 15時44分12秒 | 日記
Do you know UWAMUKIcafe?
It is next to Niseko JRst.



It opened in 3th of July this year.
We installed kitchen machines.


It's really beautifulu design and awsome space.



You can eat and drink there.


This is great Yotei view from Makkari.
I ate curry in "Nagomi" at lunch. The curry he made is very spicy and delicious!
I recomend it.


コメント

went to Hawaii investment seminar

2017年09月16日 09時54分55秒 | 日記
I went to Hawaii investment seminar in hotel new otani Sapporo.
Department of Business,Economic Development&Tourrism were coming.


I studied Hawaii's investment environment.


He is a Uki who is noodle company's president."SUN NOODLE" is famous in Hawaii.
We can start a business there bit easy because there are a lot of JapaneseAmerican.
But it very very difficult continuing business.

コメント