Taloudellinen pelipaidat lahja

Real Madrid toisti 57 vuotta vanhan tempun

2017-05-12 11:37:34 | 日記

Atlético voitti kotonaan 2-1, mutta Real Madrid selviytyi Mestarien liigan finaaliin yhteismaalein 4-2. Jos et ole valmis nyt sinun täytyy valita jalkapalloseurat pelipaidat. RealMadrid toipui Atléticon murhaavasta alusta ja otti pelin hallintaansa. Puoliajan lopulla Karim Benzema nöyryytti Atléticoa. Hän ohitti päätyrajalla kolme vastustajaa ja syötti keskelle.

mukaan Atléticon kannattajat olivat heittäneet Real Madridin kannattajia kivillä ja pulloilla. Kentällä kiihko oli sanoinkuvaamatonta. Atlético johti 2-0, kun 16 minuuttia oli pelattu. Sinun kannattaa Real Madrid pelipaita katsomaan peliä. Real Madridin usein parjattu maalivahti Keylor Navas esti viime viikon tiistaina vierasmaalin torjumalla yksi vastaan yksi -tilanteen ensimmäisellä puoliajalla.

Real Madridhävisi toisen osaottelun 1–2, mutta löylytti paikallisvastustajaansa Atleticoa peräti 3–0 Mestarien liigan välierän ensimmäisessä osaottelussa. Haluat juhlia voittoa heidän kanssaan, niin voit valita Karim Benzema pelipaita verkkosivuillamme.